"Marija Šarapova"
"Marija Šarapova"

Maša se probila u treće kolo Pekinga

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.10.17. | 09:45

Ruska teniserka nakon tri seta velike borbe bolja od sunarodnice Makarove i sada ide na Simonu Halep

Marija ŠarapovaJedna od najpopularnijih teniserki svih vremena Marija Šarapova uspešno je prebrodila i drugu prepreku na turniru u Pekingu koji nosi prestižnu kategoriju Premier Mandatory. Lepa Maša je nakon tri seta velike borbe savladala sunarodnicu Ekaterinu Makarovu sa 6:4, 4:6, 6:1 i sada ide na Simonu Halep kojoj je Magdalena Ribarikova predala meč.

 U toku je peti dan takmičenja u kineskoj prestonici u obe konkurencije pa je tako baš Mašin bivši dečko Grigor Dimitrov bio bolji od Damira Džumhura sa 6:1, 3:6, 6:3, a Nik Kirjos od Nikolaza Basilašvilija lagano sa 6:1, 6:2 u prvoj rundi muških obračuna. Preostali su još da se završe ili odigraju sledeći mečevi: Džon Izner - Malek Đaziri, Džek Sok - Andrej Rubljev, Di Vu - Karen Hačanov i Tomaš Berdih - Džared Donaldson.

Izabrane vesti

Što se tiče žena, gotovi su susreti Elena Vesnina - Jing Jing Duang 6:3, 6:2, Petra Kvitova - Varvara Lepčenko  6:4, 6:4, Šelbi Rodžers - Šuaji Peng 7:6 (3), 3:6, 7:5 i Darija Kasatkina - Lara Arubarena 6:4, 7:5. Nastavio se sunovrat teniserke koja je ovu godinu započela kao prva na svetskoj lestvici, Julije Gerges koju je savladala Barbora Stricova sa 6:4, 6:2.

Kod devojaka danas je preostalo da se još završe ili započnu mečevi:  Petković - Ka. Pliškova, Gavrilova -VandevejMekhejl - Kirstea i A. Radvanjska - Ženg.

(foto: Action Images)


tagovi

KinaMarija ŠarapovaRusijaSimona Halep

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara