""
""

Mihine metode - kako je preplašio svog napadača i naterao ga da postgne dva gola

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.11.16. | 09:13

Srpski trener hoće da Torino igra isto svugde i protiv svakoga

Bikovi su u ozbiljnom naletu!

Izabrane vesti

Torino pod komandnom palicom Siniše Mihajlovića grabi ka uspehu od pre dve godine kada je igrao u Ligi Evrope. Trećom uzastopnom pobedom u prvenstvu, Torino je prišao sam na bod zaostatka trećepelasiranoj Romi.

Iako je Toro juče mogao da od gotovog napravi veresiju i prokocka prednost od 2:0, to se nije desilo. Što ne znači da je Siniša Mihajlović zadovoljan. Srpski trener je bio besan na kraju utakmice jer su njegovi igrači na 2:0 pomislili da je sve gotovo...
„Rekao sam na početku sezone da je plasman u Evropu cilj u naredne dve godine. Protiv Kjeva smo imali mnogo tešku utakmicu i znali smo da nas nešto tako očekuje. Veoma je važno da smo uspeli da pobedimo nezgodnog protivnika koji nam je napravio mnogo problema Pošto sam iskren trener, reći ću da je Kjevo u dobrom delu utakmice bio bolji tim. Čestitam kolegi Maran. I da je Kjevo izjednačio, to ne bi bilo nezasluženo“, rekao je Mihajlović posle meča.

Junak pobede je bio Španac Jago Falke koji je postigao oba gola. Interesantno je da je Miha hteo da zameni Falkea malo pre nego što je ovaj postoigao prvi gol. Već je bio poslao mladog Lukasa Bojea na zagrevanje i spremao ga je za ulazak.
„Da, to mi je bila namera. Jago je odigrao nekoliko pogrešnih lopti i zato sam poslao Bojea na zagrevanje. Pomoglo je pošto je Jago dao dva gola. Ako je to taktika da moji igrači postižu golove, onda ću da šaljem rezerviste od prvog minuta na zagrevanje“.

Mihajlović je istakao da je pred njegovim igračima još mnogo posla...
„Ako ne igraš lepo, onda se makar trudi da budeš konkretan i ubitačan. Naš stav i ponašanje na terenu moraju uvek da budu isti, bez obzira gde igramo i ko nam je rival. Kada budemo uspeli u tome, onda možemo da radimo na detaljima kao što je tajming i kada treba ubrzamo, a kada da usporimo utakmicu. Siguran sam da ćemo uspeti i u tome. Kada pobedite rivale kao što su Krotone i Kjevo, a ne igrate najbolje, onda znači da se neke stvari menjaju“, rekao je Mihajlović

(FOTO: Action images)


tagovi

TorinoSiniša MihajlovićSerija AJago FalkeItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara