Milinković Savić odbranio dva zicera, pa greškom kumovao porazu SPAL-a (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.12.18. | 23:03

Sampdorija preokretom do osmine finala Kupa Italije - 2:1

Dve dobre odbrane tokom drugog poluvremena, a na kraju greša koja je koštala SPAL plasmana u osminu finala Kupa Italije. Dobio je Vanja Milinković Savić šansu da brani za tim iz Ferare, bio vrlo dobar sve do pred kraj gostovanja na Marasiju, da bi jednim bespotrebnim istrčavanjem omogućio Sampdoriji da zapečati preokret i plasira se u narednu rundu – 2:1.

Srpski golman je u 82. minutu istrčao na jedan centaršut, nije bio do kraja odlučan, što je David Kovančik iskoristio da matira 202 centimetra visokog čuvara mreže i omogući Đenovljanima da drugi put u sezoni istim rezultatom nadmudre SPAL, kao i da se nadaju da će u narednoj rundi biti uspešni protiv Milana. Doduše, na San Siru.

Izabrane vesti

Prethodno je Milinković Savić uspeo da ukroti jedan udarac baš Kovančika, odbio je i napad Jakuba Jankta, međutim, na kraju će se pamtiti ta greška, iako je SPAL na Marasiju poveo golom Flokarija u 34. minutu. Odgovorio je Defrel u prvom minutu nadoknade prvog dela – tad Milinković Savić nije mogao ništa posle kontre domaćina – da bi na već opisan način David Kovančik poslao Samp u naredno kolo.

Nekadašnji vezista Partizana Everton Luiz odigrao je 90 minuta u dresu SPAL-a, na čijoj klupi je sedeo nekadašnji član OFK Beograda Lazar Nikolić.


tagovi

Vanja Milinković SavićSPAL

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara