Milojević: Nisam strahovao

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.03.19. | 18:09

Trener Lučanaca Milovanović o klasi Marka Marina

Crvena zvezda je odradila posao u Lučanima. Lepo su crveno-beli u prvom poluvremenu delovali sa dvojicom napadača, lako povela, ali bilo je trenutaka krize.

Ipak, Vladan Milojević je zadovoljan viđenim, mada je bilo razloga za strah među navijačima Crvene zvezde posle gola Mladosti.
“Ne mogu da kažem da sam strahovao, ali trebalo je mnogo ranije da završimo utakmicu. Videli ste i da smo promenili formaciju. Čestitam Mladosti i mojim igračima na fer I korektnoj utakmici”, kratak je bio Milojević.

Izabrane vesti

Mnogo toga imao je da kaže trener Lučanaca Nenad Milovsnović. Prvo, da li Bojović nije ispoštovao dogovor, pošto je Pejović do sada izvodio najstrože kazne.
“Nije Bojović uradio ništa mimo dogovora. Tri, ili četiri faktora su odlučila utakmicu. Ušli smo sa trojicom štopera pozadi, probali da zatvorimo crveno-bele sa dvojicom napadača. Nismo uspeli, bili smo rastrzani. Mnogo je Radivojević pogrešio kod penala. Morao je u glavi da zna da je Stojković dešnjak I da će se okrenuti na tu nogu. Ne znam da li je bio ofsajd kod drugog gola. U drugom poluvremenu smo bili hrabriji, napali smo Zvezdu. Mogli smo da izjednačimo. Ali onda je Marin pokazao klasu. On je daleko iznad ove lige”, jasan je bio Milovanović.

 


tagovi

Vladan MilojevićNenad Milovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara