""
""

Mojsilović direktno o Nikoliću: Taj ćelavi prepotenko bolje da ćuti!

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.05.14. | 22:14

"Da u ovoj zemlji postoji sindikat trenera, njemu bi oduzeli dozvolu za rad, jer se svime bavi, osim svojim poslom", u jednom dahu je poručio strateg Građevinara

Trener Rada Stevan Mojsilović žestoko je odgovorio Marku Nikoliću, koji je njegovu izjavu o tome da Građevinari na Maraknu stižu obrijani i očešljani (i da će odmarati pojedine igrače za meč sa Donjim Sremom) prokomentarisao rečima da to nije u skladu sa svetlom tradicijom kluba sa Banjice.

Mojsilović je prilično direktno odgovorio Nikoliću.
"O kojoj tradiciji on priča? O njegovom radu, klubu koji je on vodio i zbog ljudi koji su ga vodili došao je Stevan Mojsilović da vadi kestenje iz vatre. Taj ćelavi prepotenko na klupi Partizana bolje da ćuti. Sve je uništio, a dobio je ekipu koja je imala prednost. Da u ovoj zemlji postoji sindikat trenera, njemu bi oduzeli dozvolu za rad, jer se svime bavi, osim svojim poslom. Napada sudije i druge ljude. Pre meča je hteo da mi navuče probleme na vrat, ali nije uspeo. Neka se ostavi Steve Mojsilovića na miru. On je jedna obična trenerska prevara", u jednom dahu je poručio Mojsilović.

Izabrane vesti

Trener Rada je potom pohvalio kolegu Stojanovića.
"Primer pravog ponašanja je ovaj ovde čovek koji sedi do mene. Bavi se isključivo svojim timom, uvek ima lepe reči za kolege. Zato će ga i bog nagraditi titulom."

Rezultati ostalih timova koji se bore za opstanak nisu previše zabrinuli stratega Građevinara.
"Mi se ne osvrćemo, gledamo samo sebe, radimo pošteno i nadam se da će to neko nagraditi", zaključio je Stevan Mojsilović.


tagovi

SuperligaStevan MojsilovićRadSrbijaFK PartizanMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara