Momčilović: Nastavljamo seriju protiv Astre

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.04.18. | 09:23

Standardni levi bek FCSB-a u izjavi za TIP Novosti poručio da njegov klub ništa ne može da zaustavi u pohodu na titulu

Odluka o tituli prvaka Rumunije verovatno će da padne 28. aprila, kada Kluž bude otišao na megdan FCSB-u na Nacionalnom stadionu. Ako i jedni i drugi budu sigurni u narednoj rundi, Železničarima remi neće biti dovoljan. Ali, za početak FCSB danas treba da trijumfuje nad Astrom kako bi se vratio na lidersku poziciju sa dva boda suficita.

Tako stoje stvari pred poslednji susret 5. kola plej-ofa u kome nekadašnja Steaua gostuje Astri, sa kojom poslednjih sezona u Đurđuu ne uspeva baš da se naigra. FCSB je slavio jednom na prethodnih sedam prvenstvenih gostovanja Crnim đavolima, a na pet od proteklih šest dvoboja na stadionu Marin Anastasovići nije uspeo čak ni da zatrese mrežu.

Izabrane vesti

Standardni levi bek najtrofejnijeg rumunskog kluba Marko Momčilović uveren je u pobedu.
"U pohodu na titulu, koju nismo osvojili već dve sezone, ništa ne može da nas zaustavi. Seriju nastavljamo i na terenu Astre", poručio je rođeni Leskovčanin i nekadašnji igrač Dubočice, Javora i Pandurija za TIP Novosti.

Domaći sastav započeo je doigravanje sa dva neuspeha, ali je prethodnog vikenda uspeo da osvoji bod u Klužu, čim je napravio iznenađenje, a možda i znak da izlazi iz krize. Dodajmo još da je Astra šest poslednjih duela u svim takmičenjima okončala sa najviše dva gola, kao i da više od dva pogotka nije viđeno na sedam minulih susreta sa FCSB-om kod kuće.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:45 4521 RU1PF Astra Giurgiu - FCSB kmb 2&0-2 3,25
Ukupna kvota3,25

RUMUNIJA 1, PLEJ-OF - 5. KOLO

Petak
Krajova - KSMS Jaši 4:1 (2:0)
/Mitrica 18, 45+1, 55, Dimitrov 90+1 - Danale 72/

Nedelja
Vitorul - Kluž 1:2 (0:2)
/Hadži 86 - Omrani 11, Deak 25/

Ponedeljak
19.45: (5,40) Astra (3,45) FCSB (1,65)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeMarko MomčilovićFCSBAstra

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara