""
""

Monći upecao kapitalca! Kupljen štoper za 6.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.01.17. | 15:21

A pitamo se - za koliko će biti prodat u dogledno vreme

Prodat je Timoti Kolodžejčak - stiže Klemon Lengle!

Izabrane vesti

Ni sat vremena nije prošlo otkako je Borusija Menhengladbah ozvaničila kupovinu Seviljinog francuskog štopera poljskog porekla za 7.500.000 evra, klub iz Andaluzije objavio je da je završio transfer još jednog mladog francuskog defanzivca.

Zvanično: Borusija kupila štopera za 7.500.000

U pitanju je zlatna koka Nansija Klemon Lengle, za koga je Sevilja iskeširala 6.000.000 evra. Dogovoren je postignut brzo, ali je prvobitno bio dogovor da Sevilja sačeka do 31. januara sa realizacijom transfera kako bi francuski klub pronašao adekvatnu zamenu. Međutim, Lengle je poludeo zbog saznanja i od Nansija je zatražio momentalno ozvaničenje, što je rezultiralo definitivnim transferom već danas.

Ovaj 21-godišnji Francuz stiže danas na medicinske preglede, posle čega će parafirati ugovor na četiri i po godine. 

Sevilja se nije proslavila angažovanjem Kolodžejčaka, ali španski mediji sada tvrde da je svemogući sportski direktor Monći upecao kapitalca. Koji sada košta 6.000.000 evra, a u doglednoj budućnosti mogao bi da donese višestruku isplatu. 

Sve vesti sa zimske transfer pijace možete pročitati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", ili klikom na tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017".

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFrancuskaKlemon LengleLiga 1MonćinansiPrimeraSeviljaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara