""
""

Možda je trebalo da ga vrate ranije: Vitinjo namestio četiri gola na tri utakmice (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.05.17. | 14:51

CSKA siguran u Permu - 2:0

Spartak je na vrhu. Nedostižan. Usput je očitao lekciju fudbalerima CSKA u prošlom kolu. A u ovom su  Armejci pokazali da, kad već ne mogu do titule, ne odustaju od direktnog plasmana u Ligu šampiona. Na gostovanju Amkaru u Permu slavili su lako. Rutinskih 2:0 na otvaranju 27. kola Premijer lige Rusije.

Oba gola za Moskovljane namestio je Brazilac Vitinjo. Reč je o kreativnom vezisti, koga je CSKA zimus vratio sa pozajmice iz Internasionala, gde je proveo godinu dana. Trebalo mu je malo vremena da se opet privikne na prilike u ruskom fudbalu, ali u poslednje vreme igra dobro. Najpre je u derbiju sa Lokomotivom pre dve runde namestio dva gola, a danas istu porciju isporučio Amkaru.

Izabrane vesti

U 60. minutu lepo je odložio loptu za mlađanog Fedora Čalova, da bi u 65.  centrirao na ivicu kaznenog ptrostora, odakle je opalio Birbas Natho i uz pomoć jednog od defanzivaca domaćeg tima osigurao tri nova boda gostima. Preskočen je Zenit, koji sutra ima zicer sa Terekom.

Zoran Tošić nije bio u protokolu utakmice, dok je nekadašnji prvotimac Partizana Aleksandar Miljković odigrao 90 minuta na poziciji desnog beka.

PREMIJER LIGA RUSIJE, 27. KOLO

Subota:

Amkar - CSKA 0:2 (0:0)
/Čalov 60, Natho 65/

15.30 Arsenal Tula - Rostov
18.00 Spartak Moskva - Tom

Nedelja:

13.00 Orenburg - Krasnodar
15.30 Rubin - Ufa
18.00 Zenit - Terek

Ponedeljak:

13.30 Ural - Krila Sovjetov
16.00 Anži - Lokomotiva Moskva

TABELA:


tagovi

VitinjoRusijaPremijer ligaEvropaCSKA MoskvaAmkar Perm

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara