"Dirk Novicki"
"Dirk Novicki"

MOZZART kalkulator: Rendolf uništava Denver, Dirk se budi protiv Oklahome!

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.03.15. | 16:00

Danas igramo samo NBA i gađamo isključivo pluseve...

Izabrane vesti

Hrvatski reprezentativac je u poslednje vreme ponovo bitan šraf u Bruklinu, opet ima dvadesetak minuta po utakmici i košgeterski učinak mu se popravlja. Tokom februara i marta ubacuje devet poena po meču, a večeras Netsi idu u Minesotu gde će sigurno igrati na nešto više poseda nego što bi voleli. To će otvoriti više prostora za Bogdanovića koji bi vrlo lako mogao da profitira u tranziciji i dođe do dvocifrenog učinka.

8827 Zek Rendolf (Memfis) – više od 15,5

Korpulentni Zek bi mogao da ima prelak zadatak protiv Denvera, te nas ne bi čudilo da večeras ubaci i 30 poena Nagetsima, a razloga za takve prognoze ima na pretek. Grizlisi će verovatno malo ubrzati igru i odigrati na nešto više poena zbog karakteristika rivala. Pored toga, u Denveru forsiraju „smol bol“ petorku, pa je Kenet Farid sada centar, a na poziciji krilnog centra minute uglavnom troši Danilo Galinari. Da li je potrebno reći da Italijan ni u čemu ne može da parira Rendolfu? Dežmenkasti Zeka neće ubaciti 20 poena samo ako mu se ne bude igralo...

8822 Kevin Lav (Klivlend) – više od 16,5

Krilnog centra Klivlenda zaista neće imati ko da čuva u timu Majamija. Judonis Hazlem i Kris Andersen su prespori da bi ga čuvali i izlazili mu na šut, a sumnjamo da će Spolstra poslati Hasana Vajtsajda na Lava, jer će u tom slučaju „duvati vetar“ u reketu ekipe sa Floride. Od Ol stara Lav šutira za tri oko 44% što je fascinantno i za beka, pa verujemo da će lagano do plusa protiv Majamija, a  i granica nije previsoka.

8829 Dirk Novicki (Dalas) – više od 14,5

Vremešni Nemac je van forme od Nove godine, ali sada je pravo vreme da se podigne, kao i gro tima Dalasa. Granica je toliko pala, da nas prosto vuče da odigramo plus na Dirka koji i vezanih očiju može da ubaci 15 poena, pogotovo ako ga krene. Večeras bi mogao da ima olakšan posao pošto je nastup Serža Ibake biti neizvestan večeras u Oklahomi, a Enes Kanter nije defanzivac tog kalibra koji bi mogao da stane na put Novickom. Pored toga, u ovom delu sezone je svaka pobeda bitna i oba tima jurišaće na pobedu, a za tako nešto Mavsima će biti potreban najbolji mogući Dirk.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zek RendolfNBA ligaMozzartMemfis GrizlisKevin LavDirk NovickiDalas MaveriksBruklin NetsBojan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara