"Tvitovi zbog kojih je internet goreo"
"Tvitovi zbog kojih je internet goreo"

Mudrolije sa Tvitera - fudbalska varijanta!

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.12.15. | 10:19

Čarlton je naš favorit, mada moramo da odamo priznanje i Piteru Krauču

Tvitovi zbog kojih je internet goreoKraj je godine i vreme je za sumiranje utisaka. Pa i onih koji su ostavili najjači utisak po društvenim mrežama. Tviter je poslednjih godina postao posebno popularan po duhovotim komentarima u vezi sa fudbalom.

Svakako najviše pažnje - ili nam je možda samo taj momenat najsvežiji u pamćenju - izazvalo je nedavno podrugivanje Đerara Pikea posle eliminacije Reala iz Kupa kralja koji je za posledicu imao i kasniji “rat izjavama“ na relaciji Madrid - Barselona.

Izabrane vesti

Međutim, naši favoriti su na drugim adresama. Piter Krauč odavno je na našoj listi omiljenih tviteraša, a posebno raspoložen bio je nakon oktobarskog okršaja sa Čelsijem u Liga kupu u kojem je Stouk slavio posle penala. U stvari, nakon što je tada shvatio da je jedan od mladih navijača londonskih Plavaca svečano obećao da će, ako jadni Stouk uspe da savlada Čelsi, za 17. rođendan istetovirati Kraučevo lice na zadnjici.
"Prijatelju, kad je rođendan?", podsetio ga je Krauč kasnije na dato obećanje uz sličicu torte sa svećicom.duhoviti Krauč

Dobro raspoložen je bio i nekadašnji krilni fudbaler Ipsviča Pol Anderson  kada je u majskom plej-ofu za promociju u Premijer ligu postigao izjednačujući gol u susretu sa Noričem. Gol koji je jedan navijač Traktor Bojsa proslavio slučajno pesnicom napravivši rupu u plafonu. Anderson se džentlmenski ponudio da nadoknadi štetu.
"Ozbiljno, javi se. Ja sam kriv. Hahaha".

Legendarni Alan Širer je humorom pokušao da sačuva mentalno zdravlje. Kada je u maju pristupio Tviter zajednici, već upućen u činenicu da “internet huligani“ na društvenim mrežama lako mogu da se otrgnu kontroli, jedan od prvih komentara bio je: "Smatrajte da ste upozoreni! Ko god bude vređao može da računa na to da ću ga pronaći i uručiti mu ulaznice za Njukaslove utakmice". Eto koliko je Njukasl loš ove godine.

Duhovit je bio i marketinški tim Hitrou aerodroma kada se ponudio da pomogne novom Arsenalovom napadaču da poslednjeg dana prelaznog roka što pre stigne do Londona kako bi mogao da na vreme parafira ugovor. Uz šaljivu doskočicu na kraju: "Ako uopšte ikad i stigne".

Ipak, naš prvi favorit u glasanju za "fudbalski tvit godine" svakako ide Čarltonu. Uoči poslednjeg kola protekle sezone Čempionšipa na Veli stiže Bornmut, koji ima tri boda više od trećeplasiranog Midlzbroa, ali i superiornu gol razliku zbog koje bi mu promocija izmakla samo u slučaju toliko ubedljivog da bi Boro mogao da nadoknadi taj minus od čak 20 golova. Logično, dakle, što je Bornmut veliki uspeh slavio odmah posle pobede nad Boltonom u pretposlednjem kolu.

Ili nije baš tako?
"Bornmut slavi kao da je sasvim otpisao poraz od 0:19 na Veliju u subotu. Videćemo...", zapretili su iz Čarltona.

Bornmut je pobedio sa 3:0.


tagovi

TviterPiter Kraučmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara