""
""

Muke po Partizanu: Bez četvorice protiv Mege, Novicu još muči koleno, a Gordona loža

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.02.17. | 12:51

Gotovo izvesno ekipu će ponovo voditi Nenad Čanak

Budućnost je povukla svoj potez i dopisala pobedu na startu 24. kola Jadranske lige, sada je na redu ranjeni Partizan. A pred Parnim valjkom nije lak zadatak. Jer, desetkovani i povredama razbijeni crno-beli moraće da izađu na megdan Mega Leksu, u srpskom derbiju gde će oba tima imati svojih ambicija. 

Izabrane vesti

Mega će juriti pobedu vrednu gotovo sigurnog opstanka u Ligi, a Partizan da zadrži raskorak u odnosu na Budućnost i izbegne pad na četvrtu poziciju pred start plej-ofa. 

Situacija u Humskoj 1 gotovo je nepromenjena u odnosu na susret sa Zadrom u petak. Vil Hečer, Vanja Marinković i Miloš Koprivica neće biti u pogonu, jer se još oporavljaju od posledica stomačnog virusa. Branislav Ratkovica je pod ogromnim znakom pitanja i skoro pa izvesno neće biti u prilici da pomogne ekipi. Kapitena Novicu Veličkovića i dalje muči koleno, a Džamonta Gordona zadnja loža. Kenan Karahodžić se i dalje nalazi na oporavku od nezgodne povrede oka.

Ali, prvi pomoćnik Aleksandra Džikića i čovek koji je u poslednje vreme vodio tim, Nenad Čanak, ne podiže unapred belu zastavicu i najavljuje veliku bitku za bodove. 
"Zdravstveni bilten nije bolji, igraćemo u istom sastavu kao protiv Zadra. Mega u poslednje vreme igra mnogo bolje, fizički, atletski, su odlična ekipa, mlada, i ako nametnu njihov ritam igre, s obzirom na naše brojno stanje, biće nam teško u Mitrovici. Pokušaćemo da uspostavimo kontrolu igre, uvedemo utakmicu u naš ritam i dođemo do pobede kojom bi potvrdili treće i ostali u igri za to drugo mesto", istakao je Čanak.

Ni Adin Vrabac nema nameru da se preda bez muškog okršaja sa sve boljom Megom.  
"Situacija je takva kakva je, igraćemo u skraćenoj rotaciji i pokušati da učinimo sve kako bi nadomestili odsustvo svih onih koji sutra neće biti sa nama. Znamo da će biti teško, ali nema odustajanja", naglasio je Vrabac.

Susret sa Megom će, po svoj prilici, voditi Nenad Čanak. Jer, prvi trener Aleksandar Džikić i dalje prima terapiju i vrlo verovatno neće biti u mogućnosti da bude kraj aut linije. 

Utakmica se igra u ponedeljak od 21 čas. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar DžikićBranislav RatkovicaJadranska ligaMega LeksMiloš KoprivicaNovica VeličkovićFK PartizanSrbijaVanja Marinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara