""
""

Murinjo: Kagava je bio na korak od Reala, ali se predomislio

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.11.13. | 14:31

Trener Čelsija otkrio kako je pregovarao sa japanskim vezistom koji je tada blistao u Borusiji iz Dortmunda

Od najboljeg igrača Bundeslige do statiste u Mančester Junajtedu koji tek ponekad dobije šansu da igra. Karijera Šinjija Kagave je išla meteorskim usponom kada ga je Borusija dovela iz Osake za samo 350.000 evra. U Dortmundu je postao jedan od najvažnijih šrafova Klopovog šampionskog tima i privukao pažnju brojnih evropskih klubova. Kagava je razočarao navijače Borusije kada je odbio da potpiše produženje ugovora. Klub sa Vestfalena je bio primoran da ga proda i Japanac je otišao u Mančester Junajted. Ali, malo je falilo da se umesto na Old Traford, preseli u na Santjago Bernabeu.

Izabrane vesti

To je otkrio tadašnji strateg Kraljevskog kluba Žoze Murinjo. Posebni je rekao da je bio na ivici dogovora sa Kagavom.
“Pričali smo sa njim i bili smo na korak od dogovora. Ali, ja sam bio iskren i rekao sam mu da je Ozil na toj poziciji moj prvi izbor. Nisam želeo da ga lažem. Na kraju je izabrao Mančester Junajted jer je verovatno mislio da će više igrati na Old Trafordu”, otkrio je Murinjo za ostrvske medije.  

S obzirom da mu u Mančester Junajtedu nikako ne ide i da je izvesno da će napustiti klub, izgleda da je Japanac propustio šansu koja se dobija samo jednom u životu… 

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaPremijer ligaPrimeraReal MadridŠinji KagavaŠpanijaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara