"Sergej Milinković Savić"
"Sergej Milinković Savić"

Musline, gde ti je SMS?

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.06.17. | 08:40

Legendarni Italijan Fabricio Ravaneli kritikuje izbor selektora Srbije

Sergej Milinković Savić

Za mnoge ljubitelje fudbala i dalje je nedoumica kako na spisku A reprezentacije Srbije nema mesta za jednog od najboljih fudbalera Lacija Sergeja Milinkovića Savića.

Izabrane vesti

Odluka selektora Slavoljuba Muslina da ga ne poziva u seniorski pogon posle sjajne sezone u dresu rimskog kluba začudila je i proslavljenog italijanskog fudbalera Fabricija Ravanelija, koji ovih dana boravi u srpskoj prestonici zbog promocije fudbalskih kampova.

Ravaneli ne krije da je oduševljen kvalitetima mladog Srbina koga bi sledeće godine voleo da vidi u crno-belom dresu Juventusa.
“Čudno je što Sergej ne igra za srpsku reprezentaciju. Taj mali je sjajan. Fantastičan igrač. Nedavno sam ga uživo gledao u finalu Kupa Italije na meču Lacija i Juventusa. Reč je o kompletnom igraču, koji je i defanzivno i ofanzivno odlično obučen. Ima veliki potencijal, brzinu, mentalnu snagu i dobar drbiling", rekao je Ravaneli, a preneo Kurir.

Fabricio Ravaneli (levo)

Proslavljeni napadač kaže i da može sebe da zamisli kao trenera u Srbiji.
“Ta ideja mi je veoma privlačna. Srpski fudbaleri imaju velike sposobnosti i talenat, a ja bih mogao da im pomognem da unaprede igru na fizičkom i tehničkom planu, kao i u taktici”, poručio je Fabricio Ravaneli.

(FOTO: Star Sport, Action Images)


tagovi

Fabricio Ravanelifudbalska reprezentacija SrbijeItalijameđunarodni fudbalreprezentativni fudbalSergej Milinković SavićSlavoljub Muslin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara