"Bojan Nastić"
"Bojan Nastić"

Nastić na udaru – kako zaustaviti Andriju Živkovića?

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.08.15. | 13:32

Partizanov krilni fudbaler blista ovog leta. A u četvrtak će u derbiju kola baš levi bek Vojvodine imati zadatak da ga zaustavi

Bojan NastićKraj imena Andrije Živkovića sedam utakmica i tri gola. I još pet koji su pali kao posledica njegovih poteza. Posle osvajanja Mundijalita na Novom Zelandu, 19-godišnje krilo Partizana igra fudbal koji prevazilazi srpske okvire. Lepa vest za navijače crno-belih, ali preteća za Vojvodinu, koja će u četvrtak na Karađorđu ugostiti Beograđane u velikom derbiju petog kola Superlige. Biće to sudar dve ekipe koje su na početku ove sezone prikazale ubedljivo najviše. I ne samo zbog toga što su i dalje u Evropi. Voša i Partizan trenutno igraju najbolji fudbal. A najbolji među najboljima verovatno je baš Živković. Levi bek Vojvodine Bojan Nastić stoga će biti na posebnim mukama, iako ne želi da se saglasi sa konstatacijom da dve godine mlađi kolega iz protivničkog tabora deluje… Pa... nezaustavljivo.
"Izgleda sjajno. To je sigurno. I na Svetskom prvenstvu, a i sada u dresu Partizana, posebno onaj revanš protiv Steaue, stvarno je pokazao koliko je veliki potencijal", u superlativu priča Nastić u kratkom intervjuu za MOZZART Sport.

Ne znači to ipak da se Nastić plaši predstojećeg duela.
"Znamo se dobro. Igrali smo mnogo puta jedan protiv drugog, mada smo se u nacionalnim selekcijama uvek mimoilazili. Opasan je igrač, ali za svakog ima leka, pa i za njega. Videćemo u četvrtak kako će biti".

Izabrane vesti

Još jedan podatak ne ide u Nastićevu korist. Otkako je on zakoračio na seniorsku scenu još nije osetio ukusu pobede nad crno-belima. Dobijala je Voša u međuvremenu, ali je Nastić spletom okolnosti u tim mečevima bio van stroja. Opet, tradicija je tu da bi se rušila.
"Nisam imao tu sreću da budem na terenu kada smo dobijali, ali nadam se da ću u četvrtak da ‘probijem led’. Naravno, nije da pretim Partizanu, ali igraju dva tima za koja se zna da uvek forsiraju napadački fudbal, samo značenje derbija daće nam svima snage da izguramo taj meč, pa neka pobedi bolji", kaže Nastić.

U četvrtak ćemo videti ko će to biti.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaBojan Nastić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara