""
""

Nastić za MOZZART Sport: Jaki smo i bez Babića i Gaćinovića!

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.06.15. | 18:55

„Gubitak je što su otišli iz Vojvodine jer imaju kvalitet, ali verujem da ćemo i bez njih imati snažan tim“, poručuje defanzivac Novosađana pred evropsku premijeru u Budimpešti

Vojvodina je spremna za evropsku premijeru u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Znaju puleni Zlatomira Zagorčića da im neće biti lako u četvrtak uveče (Budimpešta, 20.30 časova) u prvom meču kvalifikacija protiv mađarskog MTK-a, ali su optimisti, jer veruju u sebe.

Izabrane vesti

Bojan Nastić, levi bek, poručuje da protivnik teško može da ih iznenadi i da će od načina na koji njegovi saigrači pristupe utakmici zavisiti i njen ishod.
„Sigurno da kao trećeplasirani tim mađarskog šampionata MTK ima kvalitet. Upoznali smo se sa njima, znamo odakle nam preti opasnost, ali verujemo u sebe. Treba da idemo tamo sa željom da ih odmah pobedimo, a ne da budemo kukavice i da se branimo. Ako ih ne napadnemo, teško ćemo doći do dobrog rezultata“, ističe Nastić u razgovoru za MOZZART Sport.

Činjenica da sezona za sve naše klubove počinje znatno ranije ne predstavlja problem za Novosađane.
„To je novost, ali moramo da je prihvatimo, kao i drugi klubovi. Videćemo koliko ćemo svi imati koristi od te odluke. Probali smo da se uigramo, stigla su kvalitetna pojačanja u vidu Stanisavljevića i Paločevića, i verujem da, kao i prethodnih godina, imamo dobar spoj mladosti i iskustva, što je karakteristično za Vojvodinu“, podseća Nastić.

Vojvodina je ovog leta ostala bez dvojice zlatnih omladinaca Srđana Babića i Mijata Gaćinovića, ali defanzivac veruje da će njihov izostanak biti nadoknađen.
„Iskreno, mislim da klub može da nadoknadi njihov izostanak. Gubitak je to što su otišli iz kluba jer imaju kvalitet, što su i pokazali na Mundijalitu, ali verujem da ćemo opet, i bez njih imati snažan tim, sposoban da se bori za dobre rezultate kako u Superligi, tako i u Evropi“, zaključuje Bojan Nastić.

(foto: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaBojan Nastić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara