""
""

Ne brini, Vinčenco, ovo je još jedan poraz

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.01.18. | 11:35

Sevilja je u proteklih pet kola Primere osvojila samo bod

Prethodnih sezona bio bi to direktan okršaj za treće mesto i direktan plasman u Ligu šampiona. Otelotvorenje najboljeg što španski fudbal ima da ponudi, a da u glavnim ulogama nisu Real i Barselona. Ali ovog januara ne smemo da govorimo o derbiju. Ne smemo jer Atletiko je i dalje u vrhu, ali se Sevilja odrekla sopstvenog karaktera i izgubila u eri posle Monćija.

Izabrane vesti

Nije međutim samo odlazak čuvenog sportskog direktora problem. Odrekla se Sevilja i Eduarda Beriza. Odrekla se i svoje suštine, pa nek je ponekad i suicidalna. Vinčenco Montela jednostavno nije trener za klub godinama poznat po timu koji zna da igra samo napred, koji ne robuje tako karakterističnom italijanskom insistiranju na taktici. A kad se čovek odrekne sopstvene ličnosti - nestane. Pa je tako nestala i ona lepršava Sevilja, a dobili smo ekipu koja je u proteklih pet kola Primere osvojila samo jedan bod. Potop je krenuo od onog debakla od Reala (0:5).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:00 4062 ŠPA K Atl.Madrid - Sevilla ki 1 1,55

U istom periodu, Atletiko je osvojio 12 od mogućih 15 bodova. Jeste, izgubio je od Espanjola, ali je preostale četiri utakmice dobio na sebi tako svojstven nači: bez primljenog gola. Četa Dijega Simeonea samo tako i zna. A rekosmo već - dobro je kad neko poznaje sebe.

Pritom, Sevilja na gostovanju kod Atletika nije slavila još od septembra sada već davne 2008. godine (2010. je Atletiko bio nominalni domaćin u finalu kupa, ali se igralo u Barseloni). Na poslednjih sedam njihovih sudara u Madridu pet pobeda Atletika i dva remija. Na tih sedam samo tri gola Sevilje.

Sve miriše na keca.

ŠPANIJA, KUP KRALJA - ČETVRTFINALE

Sreda
19.00: (1,55) Atletiko Madrid (3,90) Sevilja (6,50)
19.00: (1,38) Valensija (4,70) Alaves (8,50)
21.00: (9,50) Espanjol (6,00) Barselona (1,28)

Četvrtak
21.30: (7,25) Leganes (4,40) Real Madrid (1,45)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

Atletiko MadridEvropaKup kraljameđunarodni fudbalSeviljaŠpanijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara