"Denis Šapovalov"
"Denis Šapovalov"

Nedelja teniske mode u Milanu

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.11.17. | 12:43

Turnir na kome se bori osam najboljih svetskih M21 tensiera na korak je od polufinala

Denis ŠapovalovMilanski izazovi za najbolje i najmlađe igrače na ATP turu, tačnije osmorice najuspešnijih u 2017. koji imaju 21 ili manje godina nastavljaju se danas mečevima trećeg kola. To je ujedno i poslednja runda preliminarnog dela takmičenja nakon kojeg sledi polufinale koji igraju po dva najbolja iz obe grupe. Mi ćemo ovde analizirati dva poslednja susreta današnjeg, trećeg dana Next Gen ATP finala mastersa (nagradni fond 1.275.000 $) u svetskoj prestonici mode.

(1,55)  ŠAPOVALOV - RUBLJEV (2,29) 

Izabrane vesti

Od 19.30 na tvrdu podlogu terena stadiona Fijera Milano izlaze dva izuzetna talenta, Rus Andrej Rubljev i Kanađanin rođen u Izraelu, a poreklom iz Rusije Denis Šapovalov koji je i favorit iako je slabije plasiran na svetskoj lestvici. Razlog za to je očajan nastup Moskovljanina u prošlom kolu u kom ga je pregazio Koeranac Hjeon Čang i tako se palsirao među četiri najbolja. Ovo je, inače i direktan duel za plasman u polufinale.

 (1,55) ĆORIĆ - HAČANOV (2,29) 

Poslednji meč grupnog dela takmičenja ne bi trebalo da bude toliko napet, jer je Borna Ćorić već prošao dalje iz Grupe B pošto ima dve pobede. To, kao i podatak da je ove godine u Roterdamu opasno pritisnuo Zagrepčanina, ali je izgubio u dva seta Rusu Karenu Hačanovu daje nadu da bi mogao do pobede koja bi trebala da mu osigura plasman u polufinale.

Inače, turnir se igra po posebnim, eksperimentalnim pravilima, a krucijalno je da pobeđuje igrač koji prvi stigne do tri seta koji se igraju do četiri osvojena gema.

(foto: Action Images)


tagovi

Borna ĆorićEvropaHjeon ČungItalijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara