Nema Kavanija? Tuci!

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.07.18. | 11:21

Granica na ukupan broj faulova - 28,5

Ako ste ljubitelji jačih kvota, slobodno u okviru MOZZART specijala kombinujte strelce sa pobedom njihovih reprezentacija, a što da ne i neku od igara poput gola glavom, direktnog pogotka iz slobodnog udarca, het-trika na meču... Ipak, ukoliko vas ni to ne zadovoljava, spremna je i ponuda iz slobodne igre, gde se takođe kriju zanimljivi tipovi.

U slobodnoj igri koju je pripremila MOZZART kladionica možete se kladiti i na broj žutih kartona (po ekipi, u prvom poluvremenu, ukupno...), isto tako i za ofsajde, šuteve ukupno, kao i u okvir gola... Takođe, ko će izvesti prvi aut, prvi korner, ko će biti požuteti, možda i pocrveneti, ko izvesti prvi penal...

Izabrane vesti

Stoga, slobodnu igru možete da odigrate i kada je reč o duelu četvrfinala Mundijala između Urugvaja i Francuske. Ovde biste mogli da gađate tip da će biti više faulova od postavljene granice 28,5. Konkretno za Urugvaj - 15,5.

Urusi imaju veoma disciplinovanu odbranu, dosad su bez mnogo problema zaustavljali svoje rivale, ali sada će imati daleko najteži zadatak pred sobom. Kilijan Mbape, Antoan Grizman, Pol Pogba, Olivije Žiru, pa i Benžaman Pavar koji ume da bude opasan u ofanzivi. A sa druge strane Hose Marija Himenez, Dijego Godin, Lukas Toreira, Matijas Vesino... Plus, imajte na umu da Urusi verovatno neće moći da računaju na pomoć superstara PSŽ-a Edinsona Kavanija, tako da je sasvim realno Oskar Tabarez naredi svojim pulenima da "pretuku" Francuze. 

Kompletnu ponudu potražite na sajtu mozzartbet.com.

A evo i ponude i kompletne ponude iz SLOBODNE IGRE

Foto: Action Images


tagovi

reprezentacija UrugvajaFudbalska reprezentacija Francuske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara