"Sada će Hamilton i Rozberg isti pokrivač upotrebiti da se pokriju po glavi"
"Sada će Hamilton i Rozberg isti pokrivač upotrebiti da se pokriju po glavi"

Nemački dril – Nema švrljanja, Rozbergu i Hamiltonu naređuje gazda

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.07.16. | 13:10

„Mi donosimo odluku bez obzira na to šta vozači misle, ako je to jedini način da sve prođe bez posledica onda nemam izbora“, kaže Toto Volf u nameri da umiri uzavrele strasti između britanskog i nemačkog vozača

Sada će Hamilton i Rozberg isti pokrivač upotrebiti da se pokriju po glavi

Luis Hamilton i Niko Rozberg se ništa ne pitaju! Na Silverstonu će biti onako kako gazde odluče! Prvi čovek Mercedesove ekipe, Toto Volf porazgovaraće danas sa vozačima, ali će u Britaniji biti onako kako se na ovom sastanku dogovore. Ustvari, „dogovor“ je da nema dogovora, jer veliki šef ne ostavlja nikakvu mogućnost nagodbe. Vozači će morati da slušaju naređenja, i postupe po takozvanom akcionom planu koga pravi Toto Volf lično.
„Želim da se trkam, odrastao sam i znam da treba da budem bolji od drugih. Mislim da smo reprizirali ono što su nekada radili Mihael Šumaher i rubens Barikelo. Tada sam bio razočaran kao veliki fan, jer jednostavno nije interesantno kada postoje timske naredbe“, komentar je Luisa Hamiltona na ideju ditrekcije Mercedesa koja razmatra da uvede timske naredbe kako bi se incidenti na stazi i oko nje prekinuli.  

Izabrane vesti

Volf ne deli Hamiltonovu zamisao, i poručuje da će se dogovoriti o akcionom planu za narednu trku. U suštini on smatra da švrljanja uokolo nema, te da mora da bude sve tačno onako kako on zamišlja.
„Mi ćemo doneti odluku bez obzira na to šta vozači govore i misle. To je nepopularna mera, volim da ih vidim kako se trkaju, ali ako je to jednini način da ne bude posledica nemam izbora“, kaže tvrdi Toto Volf.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Toto VolfRubens BarikeloNiko RozbergMihael ŠumaherLuis HamiltonFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara