""
""

NEUNIŠTIV JE! Samuel Eto ima 12. klub u karijeri! Za 2.500.000 evra godišnje!

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.01.18. | 20:48

Kamerunac napustio Antaliju

Iako je duboko zagazio u četvrtu deceniju, Samuel Eto se ne predaje i dalje potpisuje unosne ugovore! Legenadrni Kamerunac je večeras potpisao i za 12. različit klub u karijeri.

Izabrane vesti

Pošto je raskinuo ugovor sa Antalijom, Eto je kao slobodan igrač prešao u Konju! I potpisao fenomenalan ugovor s obzirom da će uskoro napuniti 37 godina. Kamerunac je za Konju potpisao na dve i po godine s opcijom da saradnja bude produžena na još jednu godinu, a po sezoni će zarađivati fantastičnih 2.500.000 evra! Reklo bi se da je veteran odrao klub sa juga Turske...

On je prethodne dve i po sezone proveo u Antaliji u kojoj je zarađivao 3.000.000 evra godišnje, a postigao je 36 golova na 56 utakmica. Ali posle finansijskog sloma kluba, krenuo je stopama Meneza i Sandra koji su otišli zbog dugovanja. Pre Antalije je igrao za Real Madrid, Leganes, Majorku, Barselonu, Inter, Anži, Čelsi, Everton i Sampdoriju.

I to nije sve što se tiče Konje. U istom danu su doveli još jedno pojačanje u napadu. Od Gectepea su za 1.500.000 evra kupili drugog strelca lige, Makedonca Adisa Jahovića (30). On je potpisao na tri i po godine, a godišnje će zarađivati 1.000.000 evra. 


tagovi

TurskaSuper ligSamuel EtoKonjaAdis Jahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara