""
""

Nevile, crno ti se piše! Valensija izgubila gradski derbi, čeka je borba za opstanak protiv Reala, Barse, Sevilje, Viljareala... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.03.16. | 13:59

Pakleno težak raspored za Slepe miševe do kraja prvenstva, a ekipa samo tone na tabeli

Valensija ponovo trokira, Geri Nevil bi trebalo ozbiljno da se zabrine za svoj status! Posle nekoliko ohrabrujući rezultata prethodnih nedelja, klub sa Mestalje ušao je u novu seriju poraza i sada bi već mogao i da razmišlja čak i o opstanku. Da, dobro ste pročitali, jer Valensija posle poraza u malom gradskom derbiju od Levantea (0:1) ostaje u donjem delu tabele, a ukoliko večeras Granada dobije Espanjol od zone ispadanja deliće je samo pet bodova.

Izabrane vesti

Ali ni to nije najgore! Nevila i njegove momke u poslednjih devet kola čeka pravi pravcati pakao, pošto im predstoje dueli sa Realom, Barselonom, Seviljom, Bilbaom, Seltom, Viljarealom... Kada se sagledaju svi aspekti dolazi se do zaključka: Teško Valensiji!

Slepi miševi danas su doživeli apsolutno zaslužen poraz u predgrađu. Presudio im je Đuzepe Rosi u 64. minutu svojim trećim pogotkom od dolaska u Levante. Huanfran je lepo centrirao, a italijanski napadač se izvanredno snašao i iako je imao čuvara na leđima uspeo da "kresne" loptu i tako je prosledi u nebranjeni deo mreže.

Levante je bio bolji tokom većeg dela utakmice. U prvom delu uputio je čak 11 udaraca ka golu Dijega Alvesa, a u nastavku, posle vođstva, uspešno čuvao rezultat, tako da gosti nisu uspeli da stvore ni poštenu šansu. 

S ova tri boda Levante se izjednačio sa Sportingom iz Hihona i prepustio mu "fenjer" zahvaljujući gol razlici. Prva ekipa iznad crte beže im svega jednu pobedu i radi se o Hetafeu. 

PRIMERA - 29. KOLO

Petak:
Malaga - Sporting Hihon 1:0 (1:0)
/Huanpi 25/

Subota:
Barselona - Hetafe 6:0 (4:0)
/Rodrigez 8 autogol, El Hadadi 19, Nejmar 32, 51, Mesi 40, Arda 57/

Selta - Sosijedad 1:0 (1:0)
/Aspas 16/

Atletiko - Deportivo 3:0 (1:0)
/Njigez 18, Grizman 60, Korea 83/ 

Valjekano - Eibar 1:1 (1:1)
/Ze Kastro 7 - Eskalante 36/

Nedelja:
Levante - Valensija 1:0 (0:0)
/Rosi 64/

16:00: Sevilja - Viljareal
18:15: Bilbao - Betis
20.30: Las Palmas - Real Madrid

Ponedeljak:
20.30: Granada - Espanjol

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaŠpanijaPrimeraLevanteEvropaĐuzepe Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara