"Migel Lajun"
"Migel Lajun"

Nije Vidal, ali barem će Betis da plače - Sevilja komšijama ukrala Lajuna

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.01.18. | 17:50

Sa druge strane, Kron-Deli otišao u Deportivo

Migel LajunRadna atmosfera na stadionu “Sančez Pishuan“. Celog januara Sevilja je pokušavala da reši problem desnog beka, vukla za rukav čelnike Barselone moleći za povratak Aleiša Vidala, a kada je videla da je to ipak preskupa varijanta promenila je pravac razmišljanja i gradskom rivalu Betisu ispred nosa ukrala Miguela Lajuna!

Transfer će biti ozvaničen čim 29-godišnji desni bek Porta prođe lekarske preglede. Kad kažemo transfer mislimo - pozajmica sa pravom otkupa. Finansijski detalji se za sada kriju, ali se zna da je Betis nudio Portugalcima 6.000.000 evra. Nije bilo dovoljno, iako je Lajun imao usmeni dogovor sa Verdiblankosima.

Izabrane vesti

Uzalud, u poslednjem trenutku se u celu priču uključila i Sevilja i za vrlo kratko vreme ugovorila dolazak desnog beka koga ste mogli da upoznate kao igrača Votforda u sezoni kada su Stršljenovi sa Slavišom Jokanovićem na čelu izborili plasman u Premijer ligu.

Prethodno su Andalužani ovog januara doveli i levog beka Giljerma Aranu, koga su Korintijansu platili 11.000.000 evra.

Istovremeno, danas su se ratosiljali i veziste Mihaela Kron Delija, koji je izgubio mesto u timu kada je Vinčenco Montela seo na klupu. Danski reprezentativac karijeru nastavlja u Deportivo, koji ga je dobio kao slobodnog igrača, dakle bez obeštećenja.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaMigel LajunMihael Kron DeliPortoPortugalPrimeraSeviljaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara