""
""

Nikolić prvi put pobedio Novi Pazar - lako, da lakše ne može (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.11.16. | 18:48

Crno-beli slavili sa 4:0, prvence u dresu Partizana postigli Janković i Đuričković

Znao je Novi Pazar u prošlosti da napravi mnogo problema Partizanu i Marku Nikoliću, ali tako je bilo do večeras. Ovaj put, crno-beli su prilično lako savladali Novi Pazar sa 4:0 u meču 15. kola Superlige.

Izabrane vesti

Partizan je nastavio poteru za večitim rivalom i liderom na tabeli, a ovo mu je bila osma prvenstvena pobeda u poslednjih devet utakmica.

Zanimljivo, trener Partizana Nikolić do sada je dva puta vodio crno-bele protiv Novog Pazara i to u oba navrata u gostima 2014. godine, bilo je 0:0 i 1:1. Prvi duel u Humskoj konačno mu je doneo i trijumf nad veoma nezgodnim i neprijatnim protivnikom.

Crno-beli na ovoj utakmici nisu mogli da računaju na Brazilca Leonarda zbog žutih kartona, ali se ispostavilo da to nije predstavljalo nikakav hendikep za domaćina.

Partizan je praktično već u prvom poluvremenu širom otvorio vrata nove pobede. Igrao je domaćin veoma agresivno od samog početka i takav pristup mu se itekako isplatio.

Igrao se 26. minut, kada je raspoloženi Alen Stevanović prošao po levom boku i zavrnuo na peterac, a tamo se lepo snašao Marko Janković i postigao prvenac u crno-belom dresu na zvaničnim utakmicama.

Nisu predugo navijači, njih oko 2.000 u Humskoj, čekali na novu radost. U 37. minutu Stevanović je dobru igru krunisao pogotokom, mada ostaje utisak da je golman Zogović mogao bolje da interveniše.

Ako je i bilo neke dileme, jer je 2:0 „najopasniji rezultat“, otklonio ju je Uroš Đurđević novim prvenstvenim pogotokom u 54. minutu. Mada je u jednom trenutku Valeri Božinov širio ruke kao da je on strelac iako nije dotakao loptu.

Tačku na lepu fudbalsku predstavu stavio je rezervista Petar Đuričković sjajnim golom sa 20-ak metara u 84. minutu.

Tek u finišu meča otvorio se Novi Pazar, pa je Enver Alivodić mogao da postigne počasni gol za goste, ali je Filip Kljajić odlično intervenisao.

Zvuči gotovo neverovatno, ali je istinito, ovo je bila prva pobeda Partizana nad Novim Pazarom još od avgusta 2013. godine.

PARTIZAN – NOVI PAZAR 4:0 (2:0)
/Janković 26, Stevanović 37, Đurđević 54, Đuričković 84/

Stadion u Humskoj
Gledalaca: Oko 2.000
Sudija: Nenad Đokić

PARTIZAN (4-4-2): Kljajić – Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić – Everton, Marjanović, Janković, Stevanović (od 79. Đuričković)– Božinov (od 70. Mihajlović), Đurđević (od 72. Đurđić)

NOVI PAZAR : (4-2-3-1): Zogović – Dimitrijević, Rajabov (od 66. Lepović), Svojić, Stanojević - Micevski, Pajović, Travančić (od 42. Đoković), Brunčević (od 59. Kačar), Alivodić - Čečarić

(FOTO: Starsport)


tagovi

Alen StevanovićEnver AlivodićLeonardo da Silva SouzaMarko JankovićMarko NikolićNovi PazarFK PartizanPetar ĐuričkovićSuperligaUroš ĐurđevićValeri Božinov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara