"Šarapova se od 23. aprila vraća na turnire"
"Šarapova se od 23. aprila vraća na turnire"

Nole: Želim Maši da ponovo bude prva!

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.02.17. | 13:57

Srpskom asu baš nedostaje najbolja prijateljica sa tura Marija Šarapova

Šarapova se od 23. aprila vraća na turnireRuski mediji su iskoristili priliku da tokom Dejvis kup obračuna Srbije sa Rusijom prošlog vikenda u Nišu porazgovaraju sa Novakom Đokovićem. Drugi reket sveta se posebno osvrnuo na situaciju sa Marijom Šarapovom, koja se vraća u aprilu nakon odležane kazne zbog dopingovanja (iz nehata).

"Marija i ja se oduvek odlično slažemo, ona mu je bliska prijateljica i veoma je poštujem. Ona je fascinantna osoba i atleta koja stalno napreduje. Žao mi je zbog onoga što joj se dogodilo, nema je na turnirma već godinu dana. Videli smo se u međuvremenu nekoliko puta i bila je srećna, nasmejana. Vraća se u aprilu i baš mi je drago da će se i to završiti. Želim joj sve najbolje kao i da ponovo postane prva igračica sveta, zato što ona to zaslužuje.", izjavio je Đoković kojeg sa lepom Mašom vezuje i sponzorski ugovor sa istim proizvođačem reketa.

Izabrane vesti

BIČKOVA: ŠARAPOVA JE AMERIKANKA!
Kontroverzna Ekatarina Bičkova, čiju insajdersku tenisku ispovest možete da pročitate OVDE, ima specifično mišljenje o svojoj sunarodnici.
"Ma Marija je više Amerikanka nego Ruskinja. Istina, nastupa za nas, ogrne se s vremena na vreme ruskom zastavom, ali to je to. Ona već duže živi tamo nego ovde, a i svi ljudi sa kojima se druži  ili poslovno sarađuje su Amerikanci. Sve vreme je okružena njima, tako da je ona po meni Amerikanka".

(foto: Action Images)


tagovi

SrbijaRusijaNovak ĐokovićMarija Šarapovadoping

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara