""
""

Nolito kod Gvardiole? Španci kažu da je gotovo...

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.06.16. | 17:25

Španski komentator tokom utakmice sa Češkom objavio da se napadač Selte dogovorio sa Gvardiolom

Španski reprezentativac Nolito nije oduševio na današnjoj premijeri Crvene furije protiv Češke, a možda je tome doprinela i činjenica da je na dobrom putu da promeni klupske boje pa mu je možda i glava odlutala negde. 

Izabrane vesti

Elem, tokom direktnog prenosa utakmice iz Tuluza novinar španske TV 5 objavio je da će Nolito uskoro preći u Premijer ligu, pravo u Mančester Siti kod Pepa Gvardiole. Već neko vreme napadača Selte dovode u vezu sa Barselonom, ali se izgleda situacija značajno promenila danas pre podne kada je slavni klub kontaktirao Španca.

Novinar Manu Karenjo otkrio je pred početak utakmice Španija - Češka da je engleski klub već postigao dogovor sa fudbalerom koji želi da se preseli na Ostrvo, mada nije govorio o kojoj se cifri za obeštećenje radi.

Novinar je, pritom, podsetio i da je Totenhem takođe zainteresovan za Nolita, i da su ga skauti Pevaca danas uživo gledali u Francuskoj. Ipak, kako je odigrao možda je i bolje što su zakasnili sa reakcijom, jer krilni napadač deluje kao da je totalno van forme, barem na premijeri, iako se radi o rasnom fudbaleru.

Katalonski Sport, koji je preneo reči TV komentatora i tvrdnje o transferu u Mančester Siti, podsetio je da Barselona neće lako odustati od španskog reprezentativca u trci sa Građanima, mada je problem što Selta zbog oklevanja Katalonaca ne želi više da pregovara sa njima.

Osim Nolita kao nova pojčanja Mančester Sitija i Pepa Gvardiole ovog leta spominju se širok spektar kvalitetnih fudbalera među kojima su: Liroj Sane, Dimitri Paje, Džon Stouns, Emerik Laport... 

Sve vesti vezane za prelazni rok pročitajte u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016"

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiSeltaPremijer ligaPep GvardiolaNolitoMančester Sitiletnji prelazni rok 2016Engleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara