""
""

Nolito u Sevilji za 9.000.000 evra, plata kao u Sitiju

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.07.17. | 17:51

Ali samo prve sezone će Španac imati zaradu Ostrva, a posle sledi smanjenje u drugoj i trećoj godini ugovora

Gotovo je - Nolito se vraća u Španiju i to u Sevilju. Kako prenosi Marka, Mančester Siti i Sevilja su dogovorili obeštećenje od 9.000.000 evra za krilnog napadača i on bi trebalo da potpiše ugovor na tri godina sa andaluzijskim klubom.

Izabrane vesti

Nakon što su ostali bez Vitola koji je završio u Las Palmasu, Sevilja je morala brzo da reaguje i pronađe alternativno rešenje. Izbor je pao na Nolita.

Prema dogovoru svih strana, Nolito će u prvoj sezoni u Sevilji imati istu platu kao u Sitiju - 6.000.000 evra, ali će mu u preostale dve godine ugovor plata biti smanjena i više usklađena sa finansijskim mogućnostima španskog kluba.

Lokalni mediji navode i da, čim se završi formalnost oko Nolitovog potpisa ugovora, uprava Sevilje ponovo kreće u napad na Stevana Jovetića koji je prošle sezone briljirao na pozajmici iz Intera.

Inače, Nolito je u leto 2016. godine stigao u Siti iz Selte za obeštećenje od 18.000.000 evra. Nije se Španac baš proslavio u dresu engleskog kluba, gde je odigrao 30 mečeva i dao šest golova. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

SeviljaPrimeraNolitoMančester Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara