"Nastić i Pečnik"
"Nastić i Pečnik"

Novosađani samouvereni pred derbi: Napašćemo Zvezdu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.08.14. | 08:44

"Naravno da respektujemo crveno-bele, ali mi drugačije jednostavno ne znamo da igramo, osim napadački. Bez obzira na to ko je na drugoj polovini terena, naš cilj je uvek isti", rekao je levi bek Lala Bojan Nastić

Nastić i Pečnik

Vojvodina respektuje aktuelnog šampiona, ali ga se nimalo ne plaši, o čemu svedoče i reči istaknutih prvotimaca novosadske Stared dame.

Izabrane vesti

Levi bek Lala Bojan Nastić potučuje da njegov tim ni jednog trenutka neće kalkulisati u derbiju sa Crvenom zvezdom.
"U derbiju se nikad ne zna, ali je već sada jasno da će to biti, tako da kažem, spektakl i divan meč. Jer, uveren sam da će obe ekipe igrati bez kalkulacija, na sve ili ništa, a jasno je da ćemo mi uz podršku naših navijača igrati na pobedu, kao i uvek. Naravno da respektujemo Zvezdu, ali mi drugačije jednostavno ne znamo da igramo, osim napadački. Bez obzira na to ko je na drugoj polovini terena, naš cilj je uvek isti", rekao je Nastić, a prenose Novosti.

Razlog za optimizam ekipi Zorana Marića daju dve sigurne pobede na startu sezone.
"Naš stadion, naši navijači, elan od dobrog početka sezone kakav nije zabeležen u poslednjih pet-šest godina... Sve su to razlozi iz kojih moramo igrati naš model, našu igru i napasti gosta, pošto je to put kojim se stiže do pobede", rekao je Nastić.

Mladi defanzivac će možda imati i nejteži zadatak od svih njegovih kolega iz poslednje linije Novosađana, da sačuva po mnogima najkvalitetnijeg igrača u Superligi, Darka Lazovića.
"Opasan je igrač i znamo se dobro. Ima sve kvalitete, brz je i prodoran ali nadam se ipak da će i on morati da vodi brigu o mojoj igri, da će mene više čuvati i da će imati više defanzivnih zadataka", samouveren je Nastić.

Derbi trećeg kola Jelen Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u subotu 23. avgusta od 20.30 uz direktan prenost na TV Arenasport 1.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bojan NastićFK Crvena zvezdaSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara