Ode još jedan iz klase: Lazar Nikolić u Seriji A

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.08.18. | 17:57

Partizan prodao krilnog napadača posle samo 16 meseci

Došao je u paketu sa Arminom Đerlekom, međutim, ili nije uspeo da se izbori za bolji status ili ga u klubu nisu posmatrali kao projekat na duge staze. Otud, Lazar Nikolić napušta Humsku 1 posle samo godinu i po dana.

Mladi krilni napadač, kome je nadimak Basta, prelazi u SPAL. Italijani su posle dobrih izdanja nekadašnjeg člana OFK Beograda na čuvenom turniru u Vijaređu rešili da opet pazare na Topčiderskom brdu. Zimus su kupili Brazilca Evertona, a sad im  se ulaže u budućnost, pa su osim veziste Đulija Mađiorea (20) doveli i Nikolića.

Izabrane vesti

Zasad nema informacija po kojoj ceni je Lazar prodat, ali činjenica da je imao ugovor do leta 2020. segeriše da bi Partizanu trebalo da pripadne određeno obeštećenje.

Nikolić je drugi fudbaler iz generacije 1999. koji odlazi iz Partizana ovog leta, jer je danas saradnju sa belgijskim Lokerenom (3+1) ozvaničio napadač Đorđe Jovanović, a njihovi klasići Strahinja Jovanović (krilo) i Strahinja Bošnjak (štoper) prosleđeni na pozajmice novosadskom Proleteru i Zemunu.

FOTO: MN Press

 


tagovi

Lazar NikolićSPAL

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara