""
""

Opet onaj stari Atletiko... Kada mreža miruje, i jedan je dovoljan (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.01.17. | 20:26

Najbolji niz rezultata Simeoneovog tima od početka sezone u Primeri

Atletiko se diže, drugi deo sezone bi mogao da bude vreme procvata Simeoneovog tima. Tek drugi put u sezoni su vezali tri pobede u Primeri pošto je danas na Visente kalderonu pao i Betis.

Izabrane vesti

Kao u vreme najboljih vremena pod Simeoneovom palicom - jedan gol i mirna mreža. Dovoljno za tri boda. Minimalac protiv Betisa je treći uzastopni trijumf Kolčonjerosa i treći uzastopni na kojem nisu primili gol što im se dešava prvi put ove sezone. Kada odbrana funkcioniše kako treba, onda ni Grizman ne mora sam da na plećima nosi crveno-bele.

Čovek odluke danas je bio Niko Gaitan. Njegovim golom u osmom minutu je sve rešeno. Vrsaljko je centrirao sa desnog krila, a Rajan Donk nespretno intervensiao i samo produžio loptu na drugu stativu gde je Gaitan spretno reagovao iz prve i pogodio mrežu gostiju. Betis je jedna od najgorih gostujućih ekipa u Primeri, pa je posle Gaitanovog gola bilo jasno da je Atletiko završio veliki deo posla.

Imali su domaći šanse za ubedljiviju pobedu preko Toresa, Grizmana, Karaska... Ali i gosti su pretili u drugom poluvremenu kada je golman Moja u nekoliko navrata dobrim intervencijama sprečio iznenađenje. 

 

PRIMERA, 18.kolo

Subota
Leganes – Atletik Bilbao 0:0

Barselona – Las Palmas 5:0 (1:0)
/Suarez 14, 57, Mesi 52, Turan 59, Vidal 80/

Atletiko – Betis 1:0 
/Gaitan 8/
20.45 La Korunja – Valensija

Nedelja
12.00 Valensija – Espanjol
16.15 Selta – Alaves
18.30 Hihon – Eibar
18.30 Granada – Osasuna
20.45 Sevilja – Real Madrid

Ponedeljak
20.45 Malaga – Real Sosijedad

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraNikolas GaitanEvropaBetisAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara