""
""

Orlići, čujte šta vam kaže Pižon Petrović

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.11.16. | 09:39

„Sećam se da je malo nedostajalo da posle pobede od 5:1 kod kuće ispadnemo od Norveške“, prisetio se duela iz 2003. godine jedan od najvećih majstora u istoriji ovdašnjeg fudbala

Da ne bude Drame u – Dramenu. Jesu mladi reprezentativci favoriti u dvomeču s Norveškom, ali lekciju iz opreza dobili su iz prve ruke.

Nekadašnji selektor mlade selekcije Jugoslavije Vladimir Petrović Pižon prisetio se kroz kakvu je golgotu prošao 20003.godine. Tadašnji tim je deklasirao Norvešku (5:1), ali je u revanšu visio.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU SRBIJE I NORVEŠKE

Baš u Dramenu, mestu gde će Orlići igrati revanš, Norvežani su bili blizu velikog poduhvata.
„Nisam mogao da verujem šta nam se dešavalo na terenu. Norvežanima je bila potrebna pobeda od 4:0, dali su gol manje, mi nijedan. Malo je nedostajalo da nam visoka prednost iz prve utakmice ne bude dovoljna. Sećam se da je bilo mnogo hladno, padao je i sneg tokom utakmice. Norveška je i sad mnogo nezgodna reprezentacija. Skandinavci su jakog karaktera, nikada se ne predaju. Eliminisali smo ih tada uz dosta sreće, poručio je u razgovoru za Žurnal Vladimir Petrović Pižon.

Veruje jedan od najvećih majstora u istoriji jugoslovenskog fudbala u selekciju Tomislava Sivića.
„Imamo talentovane igrače. Nije lako zaustaviti naše adute , verujem da će se i Norvežani uveriti u to. Jedina mana je što mnogo naših reprezentativaca nema kontinuitet igara u inostranim klubovima. Ako to izuzmemo, svi oni su potencijal za A tim“, dodao je


tagovi

Vladimir Petrović Pižonmlada reprezentacija SrbijeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara