"Štefan Lihtštajner"
"Štefan Lihtštajner"

Otišao je Dani Alves, Nica zove i Lihtštajnera - Juventusu potrebni desni bekovi

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.06.17. | 13:30

Više je kandidata

Štefan LihtštajnerDani Alves se vratio u zagrljaj Pepa Gvardiole, a čini se da je i Štefanu Lihtštjaneru zasmetao maćehinski odnos torinske Stare dame, pa je i reprezentativac Švajcarske blizu odlaska iz Juventusa. Mediji na Apeninima navode da je Nica ozbiljno zagrizla za iskusnog desnog beka, koji je već šest godina u Torinu.

Sve vreme je bio odličan, ali možda mu se nije dopalo to što je u Ligi šampiona prednost dobijao baš Alves A verovatno mu se nije dopalo ni to što Juve celo leto traži još jednog desnog beka, a sudeći po imenima koja se pominju - traži prvog desnog beka.

Izabrane vesti

Sada će možda morati i prvog i drugog, pošto je Nica zvanično započela pregovore oko dovođenja sada već 33-godišnjeg beka i za otkup njegovog ugovora ponudila 4.000.000 evra. Sasvim dovoljno smatraju Francuz. I zbog Štefanovih godina i zato što mu narednog leta ističe ugovor.

Pitanje je da li bi se ovaj posao isplatio Juventusu. Alves je otišao bez obeštećenja, a sa ovih 4.000.000 Juve sigurno ne bi mogao da dovede dvojicu kvalitetnih bekova. Posebno zato što su oni koji su se do sada pominjali prilično skupi. Realov Danilo, Milanov Matija de Šiljo, pa i Mateo Darmijan iz Mančester junajteda.

Lihtštajnera - koga Nica vidi kao zamenu za povratnika u Portov dres Rikarda Pereiru - želeo je i Inter, ali Juve zna koliko je on dobar igrač, pa ostaje pri stavu da u obzir dolazi samo prodaja u inostranstvo.

Možda bi mu najpametnije bilo da sasvim odustane od posla?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stefan LihtštajnerSerija ANicaLiga 1JuventusItalijaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara