""
""

Otkrivena tajna - kako je Milan završio transfer kojim se ceo klub ponosi?

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.07.17. | 21:45

Poznati svi detalji...

Ni gotovo dve sedmice pošto je Milan završio transfer kojim se svaki član uprave ponosi, i dalje ima onih kojima nije jasno - kako je Leonardo Bonući završio na San Siru?

Izabrane vesti

Odgovor je ponudio generalni direktor milanskog giganta Marko Fasone, koji je otkrio sve detalje ove doktorske disertacije. Od toga ko je pokrenuo celu priču i ko je imao najveću veru da će transfer biti završen, do toga koliko je Bonućiju bilo potrebno da donese veliku odluku...

Pa, krenimo redom...
„Što se celog Bonućijevog transfera tiče, moram da kažem da je trener Vinćenco Montela bio taj koji nas je inspirisao da krenemo u pohod i koji je najviše verovao da će posao biti sklopljen“, kaže Fasone za klupsku televiziju i dodaje:
„Onda je na scenu stupio sportski direktor Masimilijano Mirabeli, koji je bio najažurniji po pitanju toga da li transfer može da se ostvari ili ne“.

A onda se krenulo u akciju.
„Imali smo samo jedan sastanak s Bepeom Marotom. Dobili smo pozitivan signal i završili transfer. Eto, toliko je lako bilo“.

Fasone je otkrio da svi u klubu veruju u ovaj Milanov projekat i da će se astronomska ulaganja (preko 210.000.000 evra) isplatiti jako brzo.
„Imamo petogodišnji plan i jako dobru viziju. Nažalost, u tom planu nema novog stadiona, mada bih ja rado i tu priču ubacio u ceo plan. Ali, videćemo još“.

Eto, ponekad nije potrebno mnogo da bi se desile najneverovatnije stvari. Leonardo Bonući je sada kapiten Milana!


tagovi

Serija AMilanMarko FasoneLeonardo BonučiJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara