"Frank Pasi"
"Frank Pasi"

Ovaj Marselj je neko prokleo: Autogol, crveni za ludog Romaa i nova povreda Dijabija na Pasijevom debiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.04.16. | 15:52

Nant odoleo na polupraznom Velodromu

Frank PasiSezona iz pakla za Olimpik iz Marselja, kome ni smena Mičela sa mesta trenera nije pomogla da prekine evo već skoro tromesečni post. Nant je odoleo na debiju Franka Pasija na klupi domaćeg tima u meču koji je samo pokazao da se na jugu Francuske nakupilo previše loše karme. Autogol, bespotrebno isključenje Žak-Aleksisa Romaa, nova povreda tek oporavljenog Abua Dijabija i samo 1:1 u 35. kolu Lige 1.

Nije, međutim, sam rezultat to što je toliko pokvarilo raspoloženje navijačima Olimpika, već sve ono što su videli na Velodromu. A videli su mnogo toga što se retko dešava. Svima osim Marselju, koji se već svikao na to da pronalazi najčudnije načine da padne dublje i kada se čini da je dotakao dno.

Izabrane vesti

Protiv Nanta prvo nespretaan autogol Nikole N’Kulua, pa  žuta minuta i direktan crveni karton za mahnitog Romaa i za kraj nova povreda Abua Dijabija, koji je u sredu u kup pobedi nad Sošoom prvi put još od 2014. godine odigrao svih 90 minuta. Podsetimo, tek u martu je debitovao u dresu Olimpika u koji je stigao iz Arsenala prošlog jula.

Jedina lepa uspomena sa inače tragičnog meča bio je majstorski pogodak Florijana Tovana za 1:1 u 49. minutu utakmice kada se između dvojice čuvara izborio za poziciju i spretno plasirao loptu u protivničku mrežu. Jedan trenutak inspiracije očigledno nije dovoljan za da se razbije sav maler na Velodromu.

LIGA 1 – 35. KOLO:

Petak:

Nica – Rems 2:0 (1:0)
/Žermen 11, Ben Arfa 56pen/

Subota:

Tuluz – Lion 2:3 (0:0)
/Tiseran 50, Ben Jeder 82 – Grenije 73, Lakazet 80, Toliso 85/

Nedelja:

Marselj – Nant 1:1 (0:1)
/Tovan 49 - N’Kulu 31ag/

17.00: Ajačio – Bastija
17.00: Gengan – Kaen
17.00: Monpelje – Troa
17.00: Sent Etjen – Lorijan
21.00: Ren – Monako

(FOTO: Action Images)


tagovi

MarseljnansiLiga 1Frank PasiFrancuskaEvropaAbu Dijabi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara