""
""

Đuričković i Đilas probudili Partizan! Valjak konačno pobedio, sledeći je Kopenhagen (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.06.17. | 19:43

Golovima Đuričkovića i Đilasa ekipa Partizana na pripremama savladala austrijskog drugoligaša Kafenberg

Partizan je konačno počeo da liči na sebe. Crno-beli su na pripremama u Sloveniji savladali austrijskog drugoligaša Kafenberg sa 2:0 i upisali prvi trijumf u kontrolnom periodu.

Izabrane vesti

Trener crno-belih Miroslav Đukić svakako može da bude znatno zadovoljniji nego posle utakmica u prvom delu priprema i poraza od Zete i lučanske Mladosti.

Ovaj put Partizan je napadao od prvog do poslednjeg minuta, baš onako kako je Đukić najavio nakon povratka na klupu crno-belih.

A nagrada za veoma pristojnu igru Partizan je dobio u drugom poluvremenu, kada je Đukić na teren poslao potpuno novi tim.

Prvo je u 55. minutu Petar Đuričković upornošću, posle pogođene stative, odbitak vratio nazad u mrežu. Inače, to je prvi pogodak crno-belih na pripremama.

Isti igrač je u finišu utakmice imao još jednu sjajnu priliku za gol, ali je pogodio spoljni deo mreže.

Konačan rezultat postavio je u 58. minutu Vladimir Đilas posle asistencije Saše Marjanovića.

Inače, imao je Partizan još nekoliko veoma dobrih prilika pred protivničkim golom, pobeda je mogla da bude i ubedljivija, ali mreža Kafenberga se više nije tresla.

Ni na ovoj utakmici Đukić nije mogao da računa na Brazilca Leonarda i Uroša Đurđevića, koji će se priključiti ekipi u sredu, odnosno četvrtak.

Sledeći kontrolni meč crno-beli igraju za dva dana, a rival će im biti šampion Danske, Kopenhagen.


PARTIZAN (prvo poluvreme): Kljajić - Vulićević, Miletić, Ćirković, Ostojić - Kosović, Everton - Mihajlović, A. Stevanović, Janković - Jovanović.

PARTIZAN (drugo poluvreme): N. Stevanović - Radin, Munir, Bošnjak, Marković - Marjanović, Ilić, Đuričković, A. Stevanović - Đilas, Tavamba.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Vladimir ĐilasSuperligaPetar ĐuričkovićFK PartizanMiroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara