""
""

Partizan: Još ima ulaznica za Jug

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.11.17. | 09:40

Poslednje pripreme pred dolazak Skenderbega

Partizan u četvrtak od 19.00 (RTS 1) igra jednu od presudnih utakmica za projektovani plasman u nokaut fazu Lige Evrope, protivnik je albanski Skenderberg, a iz Humske 1 stiže informacija da se ulaznice i dalje mogu nabaviti na blagajnama, odnosno da kontigent  - čak i za južnu trbinu - još nije prodat.
Još ima ulaznica za sve sektore, uključujući i Jug“, obavestio je javnost Predrag Vujović, direktor marketinga Partizana, u izjavi za Sportksi žurnal.

Cene ulaznica su 1.000 dinara za južnu, 1.500 za bočne delove istoka i zapada, a 2.000 za centralna mesta na tribinama.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 6503 --->>> Partizan - Skenderbeg 1 (1,55), X (3,90), 2 (6,50)

Kapacitet stadiona Partizana je 32.710 mesta, međutim, kako bi se predupredili eventualni incidenti, crno-beli su za ovu priliku smanjili kapacitet, na bočnim delovima zapadne i istočne tribine. Kako je objasnio Miloš Vazura, generalni direktor kluba, sektor iznad tunela iz kojeg igrači izlaze na teren biće zatvoren, kako se ne bi ponovile scene iz meča sa Olimpijakosom, kad je Marko Marin gađan pirotehničkim sredstvima. I

Prva dva reda tih delova tribina biće prazni, a na samim ulazima će redarska služba usmeravati gledaoce na mesta propisana ulaznicama, kako bi se izbegle gužve i eliminisao prostor za eventualnu kaznu UEFA.

Cela Humska pod okom kamera: Navijači, ne sme da se čuje „Šiptar“, ko bude pravio incidente, biće izbačen

Paritzan je instalirao 95 kamera koje će u svakom trenutku snimati šta se dešava na tribinama, a u saradnji sa policijom na dan utakmica biće formirana tri prstena obezbeđenja, što bi trebalo da bude dovoljno da spreči probleme.
Ne postoje besplatne ulaznice, samim tim ni posla za tapkaroše“, pojasnio je Predrag Vujović, uz apel navijačima da na vreme nabave ulaznice. „Za prodaju svake na blagajni je potrebno 30 sekundi, dok se pokaže dokument: lična karta, pasoš ili vozačka dozvola. Zato…“.

Kapije stadiona u Humskoj u četvrtak će biti otvorene čak tri sata pre utakmice.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Liga EvropeFK PartizanSkenderbegSrbijaSuperligaulaznice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara