"Petar Rakićević"
"Petar Rakićević"

Partizan odustao od Rakićevića, a Zvezda?

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.09.16. | 17:40

Kolubarske novine pišu da će Rakićević u crveno-beli tabor

Petar RakićevićCelo leto Partizan je pokušavao, ali Petar Rakićević je po svemu sudeći ostao van domašaja. Crno-beli su konačno odustali, iako 21-godišnji plejmejker od sinoć više nije pod ugovorom sa Metalcem.

Kako su se među zainteresovanim za Rakićevića ranije provlačila imena oba beogradska rivala pokušali smo da dobijemo odgovor na pitanje postoje li šanse za saradnju? Sportski direktor Partizana Dragan Todorić imao je jasan odgovor.
"Ne, ne postoje", kratko nam je rekao Todorić.

Izabrane vesti

Direktor Crvene zvezde Davor Ristović javio nam se telefon, ali je zamolio da se čujemo kasnije jer je bio na sastanku. Kasnije se nije javljao, ali poznato je da Zvezda traži centra i pleja. Doduše, javnost je očekivala strance, ali sajt Kolubarske.rs, nezavisne internet novine Kolubarskog okruga, pišu da će Rakićević, zajedno sa Dušanom Kutlešićem i Nikolom Kočovićem baš u Zvezdu. Takav je dogovor, navode Kolubarske.rs, postignut kako bi prvi čovek Zvezde Nebojša Čović pomogao Metalcu da reši neke finansijske probleme i preživi.

Opet, Kutlešić i Kočović teško da bi imali mesta u Zvezdinoj rotaciji, a Rakićević? Vreme će pokazati. Zvezda već ima Stefana Jovića, mladog Nikolu Rebića, poziciju jedinice može da pokrije i povratnik Čarls Dženkins...

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Petar RakićevićFK PartizanJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara