""
""

Partizan završio dva pojačanja - paket sa Čaira stigao u Humsku!

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.06.16. | 15:17

Promocija Petra Đuričkovića i Saše Marjanović zakazana za sutra

Partizan je završio prva dva pojačanja za narednu sezonu! Pominjala su se mnoga imena poslednjih dana, od bekova do napadača, da bi danas bilo potvrđeno da su prve laste u Humskoj Petar Đuričković (24) i Saša Marjanović (28)!

Crno-beli su uspešno priveli kraju pregovore i sa Radničkim i sa dvojcem sa Čaira, tako da je predstavljanje zakazano za sutra na stadionu Partizana.

Izabrane vesti

Petar Đuričković se i prethodnih meseci pominjao kao potencijalno pojačanje. U pitanju je đak Zvezdine fudbalske škole koji nije dobio pravu šansu na Marakani pa je svoj put krčio kaleći se u nekoliko nižerazrednih klubova. Eksplodirao je igrajući za Nišlije u tek završenoj sezoni. Dao je pet golova i bio glavni kreator igre Milana Rastavca

Saša Marjanović je iskusan prvoligaški ofanzivni vezista sa internacionalnim iskustvom. U sezoni 2012/13. igrao je za Šerif. Od dolaska u Radnički 2014. postigao je 17 pogodaka u Superligi. Pravi dar-mar u domaćim medijima napravo je u finišu sezone kada je Radniku iz Surdulice na Čairu dao čak pet golova. 

Marjanović je karijeru započeo u niškom Železničaru, ali je ubrzo kao omladinac prešao u redove Partizana. Nije dočekao šansu da zaigra u prvom timu i preselio se u Čukarički. Na njemu je sada da drugu šansu maksimalno iskoristi...

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša MarjanacRadnički NišPetar ĐuričkovićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara