Neki žele da gledaju i zagrevanje...
Neki žele da gledaju i zagrevanje...

Partizanov apel: Dođite ranije, da ne bude gužve

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.08.18. | 12:28

Najveća navala na blagajne očekuje se tokom današnjeg dana

Utakmica  visokog rizika, kako ju je okarakterisala UEFA, ali i praznik fudbala, kako je to igračima i javnosti predstavio trener Zoran Mirković. Susret Partizana i Bešiktaša privlači veliku pažnju ljubitelja fudbala u Srbiji, a kako su nam rekli u Humskoj 1 interesovanje je značajno, čak za tri puta, veće nego što je bilo u revanšu sa Nordsjilandom.

Iz kluba poručuju da je ostalo svega nekoliko stotina ulaznica za zapadnu tribinu i da će taj deo stadiona, izvesno, biti krcat, dok se u prodaji još mogu naći istok, jug i sever. Poseban apel upućen je onima koji još nisu nabavili ulaznice, a planiraju da uživo budu na Topčiderskom brdu. Savetovano je da ranije dođu do blagajni i kupe ulaznicu, kako se ne bi stvarale gužve, jer u jednom satu elektronski može da se obradi najviše 2.000 ulaznica, pa da bi se izbegli „čepovi“ bolje je doći na vreme i bez problema se smestiti na tribine.

Izabrane vesti

Na njima neće biti navijača Bešiktaša, takva je preporuka UEFA, kako bi se izbegli mogući neredi, kao što za sedam dana u Istanbulu neće biti Grobara. Osim toga, iz Partizana su još jednom skrenuli pažnju navijačima da se ponašaju fer i sportski, kako ne bi bilo povoda za nove sankcije UEFA, pošto se klub nalazi pod uslovnom kaznom.

Cene ulaznica su 700 dinara za južnu i severnu, 1.200 za bočne delove istočne i zapadne, a 1.500 za centralna mesta na tribinama, dok pozicije u ložama koštaju 5.000 dinara.

Za one koji ne budu na stadionu obezbeđen je prenos na TV Arena sport 1, a specijalna emisija posvećena gostovanju Bešiktašu počinje u 19 časova. Utakmica je u 20.30.

Pogledajte analizu večerašnjeg meča Mozzart TV-a sa Radetom Zaladom, čovekom koji je branio i za Partizan i za Bešiktaš...

 

FOTO: Star sport


tagovi

Grobariulaznicekvalifikacije za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara