""
""

Petar Đuričković tri godine u Ksantiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.12.17. | 11:36

Sporazumni raskid sa Partizanom

Mohamed el Monir je „povukao nogu“ i pre dva dana napustio Partizan, a po istom principu danas je crno-bele napustio i - Petar Đuričković.

Krilni vezista je posle godinu i po dana boravka u Humskoj 1 dobio „čiste“ papire i sporazumnim raskidom ugovora okončao boravak na Topčiderskom brdu.

Izabrane vesti

Đuričkovićeva naredna adresa biće Ksanti. Grčki prvoligaš, na čijoj klupi sedi Milan Rastavac, a čiji gol čuva Živko Živković utanačio je detalje saradnje sa 26-godišnjim Prištincem. On se već zaputio u novi klub s kojim će potpisati trogodišnji ugovor. I tako obnoviti saradnju upravo sa Rastavcem koji mu je bio trener tokom boravka na Čairu.
Došao je trenutak da krenem dalje. Za mene je ovo novi izazov u karijeri, a spreman sam da opravdam poverenje koje sam dobio i doprinesem uspesima ekipe“, poručio je Đuričković u izjavi za Hot sport, a saznajemo da je na rastanku oprostio dug crno-belima, kao i da Partizan neće dobiti obeštećenje, ali je rasteretio igrački kadar.

Petar Đuričković je ove sezone igrao na 17 utakmica (šest puta starter), nije dao, ali je namestio tri gola, a Humsku 1 je napustio posle godine u kojoj je bio deo tima koji je osvojio duplu krunu i izborio plasmna u šesnaestinu finala Lige Evrope.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPetar ĐuričkovićFK PartizanMilan RastavacKsanti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara