"Ma, da sabijemo mi to u jednu priču"
"Ma, da sabijemo mi to u jednu priču"

Pioli planira lacijalizaciju Intera? Januarski ezgodus s Olimpika i potera za velikom lovom

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.11.16. | 10:40

Posle Andersona na radaru i - Bilja

Ma, da sabijemo mi to u jednu priču

Dolazak Stefana Piolija na mesto trenera Intera iznenadio je fudbalsku Italiju, posebno jer se u pouzdanim medijskim krugovima dugo vrtela priča da se Kinezima ne sviđa nekadašnji trener Lacija i da su glavni kandidati Đanfranko Zola i Marselino Toral.

Izabrane vesti

Na kraju je slovo ipak palo na Piolija, koji je već počeo da kuje planove za bogat prelazni rok u januaru. A kako stvari stoje, Italijan planira da „lacijalizuje“ Inter. Na samom vrhu liste želja našao se Felipe Anderson, dok Korijere delo sport piše da je u Piolijevim planovima je i Lukas Bilja. Italijanska javnost dugo čeka ishod pregovora argentinskog reprezentativca i Lacija o produžetku saradnje, a kako iskusni ofanzivac odugovlači duže vreme da parafira novi ugovor, ponela se priča da bi on mogao u Milan pravo za Piolijem

Bilja ima važeći ugovor do juna 2018. godine, uz godišnja primanja od 1.400.000 evra, a Inter je navodno jako zainteresovan da pokupi Argentinca. 

Problematiku u ovom trenutku predstavlja to što Bilja traži uvećanje plate na 3.000.000 evra po sezoni, što Lacio ne želi da ispuni. 

Suning grupa planira da uloži ozbiljan novac u Inter, a predviđa se da bi već u januaru mogla da stignu bar tri pojačanja. 

Podsetimo, dres Intera od letos nosi i Antonio Kandreva, koji je takođe stigao iz Lacija. Letos. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFelipe AndersonInterItalijaLacioLukas BiljaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara