""
""

Pjaca se slikao u dresu novog kluba, Marota dobio sve što je hteo

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.01.18. | 21:49

Drugo pojačanje ove zime stiglo u Gelzenkirhen...

Gotovo! Od večeras je i zvanično - Marko Pjaca će narednih šest meseci provesti na pozajmici u Šalkeu! Talentovani hrvatski fudbaler uspešno je prošao lekarske preglede u Gelzenkirhenu i od sutra se stavlja na raspolaganje treneru Domeniku Tedesku.  

Izabrane vesti

Kada su cifre u pitanju one su iste kao što se najavljivalo prethodnih dana. Nemci će Juventusu iskeširati 1.000.000 evra, plus još 500.000 u zavisnosti od bonusa, odnosno od uspešnih partija mladog krilnog napadača.

U suštini, Bepe Marota isposlovao je sve što je želeo - Pjaca će se vraćati u formu u ozbiljnoj, ali ne previše napornoj i oštroj ligi; za to će mu čak biti i plaćeno; i na kraju, Šalke nije uspeo da istera svoje i ubaci otkupnu klauzulu...
"Mnogo nam je drago što je Marko izabrao nas, a mnogi klubovi su ga hteli. On će nam doneti dodatni kvalitet. Može da igra na više pozicija, čak i u sredini terena...Stabilan je igrač, a ima i brzinu", oduševljen je bio Tedesko na predstavljanju.  

Pjaca je tako postao drugo pojačanje Šalkea od 1. januara. Pre njega opremu Rudara zadužio Sedrik Tešer, dosadašnji napadač Nirnberga. Ipak, najveće pojačanje predstavljao bi ostanak Leona Gorecke...


tagovi

Bepe MarotaEvropaItalijaJuventusMarko PjacaNemackaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara