"Pjanović, Gvozdenović i Bošković"
"Pjanović, Gvozdenović i Bošković"

Pjanović poručuje naslednicima: Pobedite sve!

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.12.15. | 09:57

Ko još mari za rekord?

Pjanović, Gvozdenović i BoškovićKrenulo je u Podgorici 1. marta 2000. godine, završilo se 20. maja protiv Milicionara. Punih 15 godina kasnije počelo je u 9. avgusta protiv Voždovca, a niko još ne zna kada će se završiti. Zna se samo da bi već u subotu u susretu sa Radnikom u Ljutice Bogdana ova nova generacija Crvene zvezde mogla da nadmaši učinak one čuvene ekipe sa Brankom Boškovićem, Goranom Bunjevčevićem, Ivanom Gvozdenovićem i Mihajlom Pjanovićem. Ovaj poslednji sujetu sklanja u stranu i kaže da se unapred raduje takvom raspletu.
"Nadam se novoj pobedi Crvene zvezde, rekordi su za rušenje i voleo bih da ova generacija trijumfuje na svim utakmicama do kraja šampiona", jasno će nekadašnji miljenik navijača u intervjuu za Sportski žurnal.

Pjanović, međutim, ne želi da previše poredi dve generacije crveno-belih. Jer...
"Moje vreme i sadašnje nemaju mnogo sličnosti. Crvena zvezda je tada bila izuzetno organizovan tim, imali smo sve uslove za obiljne rezultate. Sadašnji finansijski problemi svima su poznati i opterežujući su faktor".

Izabrane vesti

Ali mora i proslavljeni fudbaler da pohvali naslednike na stadionu “Rajko Mitić“.
"Lep fudbal se gira na Marakani, zadovoljstvo je kad dođeš na utakmicu. Dogodio se kiks protiv Borca, ali videli ste kako je šampionski tim uzvratio".

Podsetimo, odgovorio je sedmicom protiv Čukaričkog na Banovom brdu. Toliko dominantnom partijom da se u delu javnosti pojavilo mišljenje da će se Zvezda prošetati do Lige šampiona i da će maltene sve finansijske muke preko noći nestati?
"Ovaj tim potencijal da uz dva-tri pojačanja uđe u Ligu šampiona, ali postoji i obaveza u stvaranju boljih uslova. Nije potrebna velika pamet da bi se to zaključilo... Teško je napraviti ekipu. Mančester junajted se muči bez Fergusona, ni Mančester Siti ne uspeva u Evropi da dođe do zapaženijeg uspeha uprkos ogromnom ulaganju. Bilo bi sjajno da Zvezda zadrži tim, jer ima igrače visokog potencijala. Naredno leto je velika šansa za plasman u Ligu šampiona, ali je to lakše reći nego učiniti", smireno odgovara Pjanović za Sportski žurnal.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaMihajlo PjanovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara