"Radost fudbalera Jedinstva"
"Radost fudbalera Jedinstva"

PLS: Čuka odmiče, Užičani ne odustaju od drugog superligaša

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.03.13. | 19:36

Napredak se zadovoljio remijem protiv Bežanije, Voždovac deklasiran na terenima BASK-a

Radost fudbalera Jedinstva

Kako odmiče takmičenje u Prvoj ligi Srbije tako se sužava i broj kandidata za promociju u elitu. Posle utakmica 21. kola iz igre su, barem se tako, čini ispali i Borac i Metalac, dok je Voždovac pretrpeo težak udarac u okršaju sa Radničkim iz Nove Pazove 0:3 (0:1).

Izabrane vesti

Dvostruki strelac Miša Petković ispostavio se kao koban po Zmajeve, koji su tako izgubili treću poziciju na tabeli obzirom da je užičko Jedinstvo u Novom Sadu savladalo istoimeni tim sa uverljivih 4:0 (1:0).

Junak meča bio je Ljubomir Arsić, koji je postigao dva prva gola za goste, da bi potom Kosta Bajić i Petar Jovanović dokrajčili Kanarince i Jedinstvo ostavili u konkurenciji za jednim od prva dva mesta.

Međutim, ne posustaje ni Čukarički, koji je posle zaostatka na gostovanju kod Mladenovca preokrenuo golovima Denija Pavlovića i Nikole Stojiljkovića i izvojevao vrednih 2:1 (1:1), pa je zadržao šest bodova prednosti u odnosu na Jedinstvo.

Vodeći Napredak je sebi dozvolio luksuz da odigra bez golova protiv Bežanije, ali je dalje na sigurnom prvom mestu, šest bodova ispred ekipe sa Banovog Brda. Uz utakmicu manje pritom.

Istim rezultatom je okončan i duel Mladosti i Metalca u Lučanima, dok je Borac, uprkos početnoj prednosti u Čačku, prepustio bodove Proleteru kada je Baćo Nikolić, pri rezultatu 1:1, dobio crveni karton u 69. minutu. Na kraju 1:2 (1:0).

PRVA LIGA SRBIJE – 21. kolo:

Novi Sad – Jedinstvo Putevi 0:4 (0:1)
Bežanija – Napredak 0:0
Mladenovac – Čukarički 1:2 (1:1)
Timok – Teleoptik 2:0 (1:0)
Kolubara – Banat 2:1 (1:1)
Inđija – Sloga 0:0
Mladost Lučani – Metalac 0:0
Borac Čačak – Proleter 1:2 (1:0)
Voždovac – Radnički Nova Pazova 0:3 (0:1)

(FOTO: fkjedinstvoputevi.com)


tagovi

BežanijaBorac ČačakČukaričkiInđijaMetalacMladenovacMladost LučaniNapredak KruševacNovi SadPLSPrva liga SrbijeSloga KraljevoSrbijaTeleoptikTimokfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara