"Detalj sa utakmice Napretka i Inđije"
"Detalj sa utakmice Napretka i Inđije"

PLS: Napredak nastavio gde je stao, Čuka hita ka povratku u elitu

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.03.13. | 17:13

Derbi sa Voždovcem pripao domaćem timu sa Banovog Brda

 

Detalj sa utakmice Napretka i InđijePosle skoro troipomesečne pauze danas je nastavljeno takmičenje u Prvoj ligi Srbije, a sudeći po prvim rezultatima prolećnog dela sezone kruševački Napredak nema pravog rivala u trci za promocijom u elitu. Pred 3.000 ljudi na stadionu Mladost danas je pala Inđija, koja ni u jednom trenutku nije mogla da parira lideru - 4:0 (3:0).

Izabrane vesti

Po dva gola postigli su kapiten Nenad Mirosavljević, koji je sa ukupno 13 pogodaka najbolji strelac PLS-a, i Petar Bojić, pa su Čarapani zadržali ogromnih devet bodova prednosti nad najbližim pratiocem.

Tačnije Čukaričkim, koji je u derbiju kola golovima Filipa Stojkovića, fudbalera Crvene zvezde na pozajmici u komšijskom klubu, i Nikole Đurića na Banovom Brdu savladao trećeplasirani Voždovac sa 2:0 (0:0) i četvrtom uzastopnom pobedom učvrstio se na mestu koje vodi ka Superligi.

Interesantno je i da je meč na Banovom Brdu sudio Milorad Mažić, koji je pre samo tri dana na Parku prinčeva delio pravdu u okršaju Pari Sen Žermena i Valensije u Ligi šampiona.

Poslednji meč kola u nedelju će igrati Metalac i Borac, koji bi se eventualnom pobedom u Gornjem Milanovcu probio do trećeg mesta.

PLS – 18. kolo:

Napredak – Inđija 4:0 (3:0)
/Mirosavljević 16, 33pen, Bojić 36, 79/

Novi Sad – Bežanija 0:1 (0:1)
/Injac 66/

Timok – Mladenovac 0:0

Radnički Nova Pazova – Banat 0:0

Teleoptik – Proleter 2:2 (1:0)
/Ivković 23, Miljković 65pen – Babić 63, Vujaklija 90+1/

Jedinstvo Putevi – Mladost 0:0

Sloga – Kolubara 3:1 (3:0)
/Jovanović 4, 13, Anđelković 18 – Nenadović 51/

Čukarički – Voždovac 2:0 (0:0)
/Stojković 63, Đurić 83/

Nedelja:
14.00: Metalac - Borac

(FOTO: fknapredak.rs)


tagovi

BežanijaČukaričkiFilip StojkovićInđijaMilorad MažićMladenovacMladost LučaniNapredak KruševacNenad MirosavljevićNikola ĐurićNovi SadPetar BojićPrva liga SrbijeSloga KraljevoSrbijaTeleoptikTimokfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara