"Ginter i Alaba"
"Ginter i Alaba"

Počeli pregovori: Lajpcig iz drugog pokušaja dovodi štopera Dortmunda

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.02.17. | 11:01

Cena - 15.000.000 evra nije problem

Ginter i AlabaObrnule su se pozicije u nemačkom fudbalu. Ne tako davno Borusija iz Dortmunda je dovodila talentovane igrače iz manjih klubova za relativno male novce, a sad jedan skorojević planira da kupuje na Vestfalenu. Reč je o RB Lajpcigu, usmerenom na - Matijasa Gintera.

Pošto im je propao letošnji pokušaj angažmana mladog reprezentativca, istočnjaci su krenuli u novu ofanzivu. Podstaknuti informacijom da su Milioneri potvrdili transfer Omera Topraka za naredno leto, čelnici Lajpciga počeli su pregovore sa Ginterovim zastupnicima i prema informacijama Bilda 23-godišnji štoper je zainteresovan za promenu sredine. Pogotovo posle saznanje da usled dolaska sadašnjeg fudbalera Bajera iz Leverkuzena neće imati odgovarajuću minutažu.

Izabrane vesti

Dortmund za transfer Matijasa Gintera traži 15.000.000 evra, što je 5.000.000 evra više nego što ga je pre tri godine platio Frajburgu. Bild uverava da će Lajpcig to bez problema platiti. Ostalo je samo da povremeni reprezentativac, osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, dogovori lične uslove saradnje.

Ukoliko u međuvremenu ne reaguje Milan, koji se sve češće pominje kao klub koji bi mogao da pokvari posao Lajpcigu...

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaMatijas GinterEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara