""
""

Počelo je - novi šerif od Notingema odmah uhapsio Lavove (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.08.17. | 22:59

Šumari oborili Milvol (1:0) sjajnim golom Barija Mekeja, Sanderlend i Derbi podelili bodove - 1:1

Spektakularni debi gol Škota Barija Mekeja doneo je Notingem Forestu startnu pobedu i idealan početak nove sezone u Čempionšipu. Nastradao je Milvol (1:0), tim koji je igrao dobro večeras na Siti Graundu, ali nije umeo da realizuje brojne šanse koje je stvorio pred golom domaćina.

Izabrane vesti

Lavovi iz Pekama su dominirali tokom celog meča. Iskusni Stiv Morison je pagodio prečku, a u prvom poluvremenu Li Gregori i Ajden O'Brajen su promašili nemoguće prilike. Ali, to je Čempionšip, jedan trenutak nepažnje je dovoljan da se okliznete.

Gosti su kažnjeni u samom finišu prvog dela, posle sjajnog šuta Mekeja sa nekih 20 metara, a i pored konstantnog pritiska Milvola u drugom poluvremenu Šumari su se odbranili, upisali prve bodove i obradovali mnoge koji su danas igrali jakog keca na Notingem Forest na kvotu 2,00.

Podjednako tvrd i znaimljiv duel odigran je i na severu Engleske. U Sanderlendu je večeras gostovao Derbi, a domaćin je uspeo da nadoknadi gol zasotatka i osvoji bod na startu nove sezone - 1:1 (1:1).

Crne mačke, koje su letos posle punih deset godina ispale iz Premijer lige, nisu dobro otvorile meč pošto su dozvolile Bredliju Džonsonu da dovede Ovnove u vođstvo već u 11. minutu. Ipak, izjednačenje je u finišu prvog dela doneo novajlija iz Noriča Luis Graban sa bele tačke posle glupog igranja rukom Džejkoba Baterfilda u svom šesnaestercu.

Oba tima mogli su u nastavku da dođu do trijumfa, Graban je pogodio stativu sa 18 metara, dok je na drugoj strani Kris Martin iz dobre pozicije prebacio gol pa je na kraju ostalo nerešeno. 

 

ENGLESKA 2 - 1. KOLO

Tabela:

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČempionšipDerbi kauntiEngleskaMilvolNotingem ForestSanderlend

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara