"veliki uspeh omladinaca Brodarca"
"veliki uspeh omladinaca Brodarca"

Podvig Brodarca u Izraelu! Babovićev brat odveo tim u sledeće kolo Lige šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.10.17. | 18:53

Sad sledi put u Gruziju

veliki uspeh omladinaca BrodarcaPrva prepreka uspešno preskočena! Omladinci Brodarca isprsili su se koliko su mogli i uprkos tome što je Makabi iz Haife bio u ulozi izraženog favorita uspeli da minimalcem u Izraelu izbore plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona - 1:0.

Oreol junaka utakmice poneo je Matija Babović, brat od strica starijeg i poznatijeg Stefana, nekadašnjeg fudbalera Partizana, OFK Beograda, Vožovca i brojnih evropskih klubova, koji je pogotkom u 20. minutu obezbedio svom timu krucijalnu prednost.

Izabrane vesti

Mada, pogrešno bi bilo ovaj podvig pripisati samo 18-godišnjem napadaču, jer je Brodarac imao čak devet šuteva ka protivničkom golu naspramo samo četiri Makabijeva. Što će reći da su se domaći još i dobro proveli kako su mogli, iako su u prvom meču u Srbiji pobedu od 1:0 ispustili tek posle Mijatovićevog pogotka u prvom minutu sudijske nadoknade.

Sledeći protivnik omladinskog šampiona Srbije biće gruzijski klub Saburtalo, koji je napravio veliko iznenađenje izbacivši Bursu golom u 85. minutu za 1:1 u revanšu na domaćem terenu. U prvom meču Saburtalo je slavio sa 1:0.

(FOTO: MN Press)


tagovi

BrodaracLiga šampionaLiga šampiona za mladeMakabi HaifaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara