""
""

Ponuda iz Lacija: Ljorente, dođi, Ludak zove

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.16. | 20:27

Još samo da padne dogovor o plati

Na pomolu je ponovna saradnja Marsela Bijelse i Fernanda Ljorentea! Kako javljaju italijanski mediji, prevashodno oni iz Rima, visoki špic je na dobrom putu da obuče dres Lacija, na čiju je klupu minule sedmice seo harizmatični argentinski stručnjak.

Čak ima nagoveštaja da je španski centfor i te kako zainteresovan da pređe iz Sevilje na Olimpiko, samo iz razloga da bi ponovo sarađivao sa Bijelsom, pošto je tokom dve godine zajedničkog boravka u Bilbau (2011-2013) igrao fudbal svoje karijere i „sipao“ golove pod komandom popularnog Ludaka.

Izabrane vesti

Lacio je Ljorenteu ponudio trogodišnji ugovor vredan 2.500.000 evra godišnje plate. Upravo je ona jedini kamen spoticanja reliizaciji posla, jer u Andaluziji zarađuje 4.000.000 po sezoni.

Opet, nekadašnji španski reprezentativac nije se baš naigrao na stadionu „Ramon Sančez Pishuan“, od 54 utakmice u svim takmičenjima minule sezone bio je starter tek 20 puta.

Na Olimpiku bi imao zadatak da zameni vaterena Miroslava Klosea, kome je istekao ugovor, a ako Lacio, kojim slučajem, ne uspe da ga anažuje okrenuće se alternativama u liku Pjera Andrea Žinjaka (Tigres, Meksiko), Gracijana Pelea (Sautempton), Ćira Imobilea (Sevilja) i Leonarda Pavoletija (Đenova).

Pročitajte sve vesti vezane za prelazni rok u našem SPECIJALU, ili klikom na tag „LETNJI PRELAZNI ROK 2016“.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

ŠpanijaSeviljaSerija APrimeraMarselo Bijelsaletnji prelazni rok 2016LacioItalijaFernando LjorenteEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara