""
""

Poslednji Interov napad na Pastorea, zemljak opcija B, Brozovićev transfer na čekanju

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.01.18. | 11:48

Nerazuri spremili novu ponudu za kapitalno pojačanje

Inter kreće u poslednji napada na Havijera Pastorea kao kapitalno pojačanje ove zime!

Izabrane vesti

Cele zime traju pokušaji milanskog kluba da angažuje Argentinca iz Pari Sen Žermena i sada su se karte otvorile. Inter odavno ima dogovor sa Pastoreom i njegovim agentom Simonijanom, ali PSŽ je problem jer insistira na prodaji i odbija pozajmicu jer mu je potreban novac zbog finansijskog fer-pleja. Iz istog razloga, Interu odgovara pozajmica a ne momentalna kupovina.

TRANSFERI UŽIVO: Poslednji dan prelaznog roka!!!

Sada je Inter spremio ponudu koju bi Sveci ipak mogli da razmotre. Za pozajmicu Pastorea nude velikih 5.000.000 evra i prihvataju da primanja argentinskog fudbalera preuzmu na sebe jer sa njim imaju dogovor o smanjenju plate. Njegova plata bi ih koštala dodatnih 5.000.000 evra. Dakle, ukupno 10.000.000 evra za 16 utakmica koliko bi Pastore maksimalno odigrao do kraja sezone. Inter nudi i opciju da otkupi Pastorea za 25.000.000 evra na kraju sezone.

Argentinac želi iskljulivo u Inter i zato je već odbio ponude Arsenala, Liverpula, Sevilje, Valensije i još nekih klubova. Hoće da promeni sredinu i u top formi dočeka Mundijal u Rusiji. Čeka se zeleno svetslo Pari Sen Žermena...

A Inter ima spremnu i opciju B, a to je Niko Gaitan iz Atletiko Madrida. Španski klub želi da ga se reši, traži 15.000.000 evra, ali je spreman i na pozajmicu. Do sada je Zenit bio favorit za dovođenje Gaitana koji je odbio brojne ponude iz Premijer lige.

Rasplet čeka i hravtski vezista Marcelo Brozović čiji transfer u Sevilju je na čekanju. Dva kluba su sinoć sve dogovorili oko pozajmice vredne 1.000.000 evra plud opcije da Sevilja na kraju sezone otkupi Brozovića za 28.000.000 evra. Na kraju je pristao i Hrvat, ali je Lućano Spaleti u poslednjem momentu stopirao transfer. Interov trener insistira da se prvo dovede vezista, pa da se tek onda proda Brozovića jer ne želi da rizikuje. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Atletiko MadridFrancuskaHavijer PastoreInterItalijaLiga 1Marcelo BrozovićNikolas GaitanPari Sen ŽermenPrimeraSerija ASeviljaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara