Potencijalni dan odluke: APOEL mora da pobedi Apolon ili zbogom titulo

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.04.18. | 15:25

Drama u pretposlednjoj rundi prvenstva Kipra

Trenutak odluke na Kipru! Sezona doživljava kulminaciju u poslednjoj utakmici pretposlednjeg 34. kola plej-ofa. Večeras od 18.00 APOEL dočekuje Apolon, a dva sata kasnije postoji šansa da saznamo ime prvaka Afroditinog ostrva.

"Večiti šampion" Kipra nalazi se na ivici ambisa, pošto mu samo pobeda donosi mogućnost da odbrani trofej, a svaki drugačiji ishod značiće da je Apolon prekinuo dominaciju tima iz Nikozije. Ekipa iz Limasola je na liderskoj poziciji sa dva boda više, ali nema nikakve sumnje da ga u ovoj rundi očekuje najteži izazov u sezoni. Ipak, ako je suditi po trenutnoj formi, onda je bliže očekivati da se Apolon raduje.

Izabrane vesti

Dvoboj za titulu imao je kvalitetnu uvertiru, pošto je pre četiri dana na programu bilo polufinale kupa, u kome je Apolon uspeo da se plasira u finale, dok je APOEL poražen od AEK-a iz Larnake na domaćem terenu, zbog čega je ispao sa jednog od dva poligona na kojima je imao mogućnost da osvoji pehar. Sada je u toj prilici Apolon.

Begunci igraju gotovo odlično u gostima u poslednje vreme. Pobedili su na sedam od prethodnih osam duela na strani, a na osam od minulih 11 nisu primili gol. Sa druge strane, APOEL je slavio na deset od poslednjih 12 domaćinstava, što znači da je dobar pred svojim navijačima. Tradicija kaže da je tim iz Nikozije pobedio Apolon samo jednom na devet proteklih odmeravanja snaga. Po svemu što je ove sezone pokazao, uključujući konstantnost i efikasnost, Apolon je bliži tituli. Zato savetujemo X2, a očekujemo i gol na obe strane.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:00 5263 KIPPF Apoel Nicosia - Apollon Lim. kmb X2&gg 2,45
Ukupna kvota2,45

KIPAR 1, PLEJ-OF - 34. KOLO

Subota
Anortozis - AEL 0:0

Nedelja
16.00: (1,50) AEK Larnaka (4,10) Omonija (5,80)
18.00: (2,25) APOEL (3,30) Apolon (3,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

APOELApolon Limasolsportsko klađenjeKipar 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara